SL 19/20 H:21 | Fenerbahçe 1-1 Alanyaspor | MS | 8 Şubat

Valla 5 6 milyon bile verilirmis. 4 milyon da cebimizde kalirdi
Vedat iyi topçu. Transferi sürecinde söylediğimi hala düşünüyorum. 5 milyon Euro'ya kadar verilir ama sorun Rize'nin başkanının adamı Fener'e vermek istemesidir. Değişik çıkar oyunları döndü o transferde. Ben bizim yönetimi suçlamıyorum.

alanya nasıl yapıyor bilmiyorum ama ara ara bariz gagen press yapıyorlar ve alanyadaki onur daha 25 yaşında bizim maçtada dikkatimi çekmişti almanya alt yapılı çocuk gayet iyi ve soğukkanlı biri savunması özellikle çok iyi bence

Bakasetas net golü kacirdi. Ilk yarinin son dakikalarinda ofsaytta oldugu kabak gibi ortada olan Djalma yerine topu diger oyuncuya yollayabilseydi %100 gol pozisyonu olacakti. Golün disinda 1 net pozisyon, 1 de öldürmeseler net olacak pozisyon olmak üzere toplam 2 pozisyon buldu Alanya.

Fener'in defansi iyi degil ama Alanya orta sahasinda Ceyhun, kanatta ise Fernandes eksik. Erol Bulut skora aldanip hamle yapmazsa birden 2 gol yiyebilir, sonra cevirmek icin bir tane daha yiyip eli bos dönebilir. Su maci verirlerse net Erol Bulut hatasi olur.

Maca iyi basladilar, devamini getirmeleri lazim. 35'te zaman gecirmekten kart görmemen lazim.

Vedat iyi topçu. Transferi sürecinde söylediğimi hala düşünüyorum. 5 milyon Euro'ya kadar verilir ama sorun Rize'nin başkanının adamı Fener'e vermek istemesidir. Değişik çıkar oyunları döndü o transferde. Ben bizim yönetimi suçlamıyorum.
Keramettin devre arasindan bahsediyor. O zaman istesek buyuk ihtimal verirlerdi

Rakipten geliyor 30 cm den farketmez 100 mefreden gelsin eli doğal pozisyonunda karnında

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rakipten falan gelmiyo haci izle pozisyonu tekrar. Dersen ki adam isteyerek oynamiyo penalti degil bisey demem de top direk yukardan geliyo kimseden gelmiyo.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt