Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vedat iyi topçu. Transferi sürecinde söylediğimi hala düşünüyorum. 5 milyon Euro'ya kadar verilir ama sorun Rize'nin başkanının adamı Fener'e vermek istemesidir. Değişik çıkar oyunları döndü o transferde. Ben bizim yönetimi suçlamıyorum.Valla 5 6 milyon bile verilirmis. 4 milyon da cebimizde kalirdi
Mükemmel stoperCauker tek basina savasti be
hakemi şu ana kadar ayakta alkışlıyorum
günün ilk saatlerinde kargalara ve damadın takımına peşkeş çekilen maçlardan sonra aynısı olmadı
Topun nerden sektigini söylesene biz de ogrenelim kurali.Degil seken top kapalı eline çarpmış şu kuralida bir öğrenin yahu!
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rakipten geliyor 30 cm den farketmez 100 mefreden gelsin eli doğal pozisyonunda karnındaTopun nerden sektigini söylesene biz de ogrenelim kurali.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Keramettin devre arasindan bahsediyor. O zaman istesek buyuk ihtimal verirlerdiVedat iyi topçu. Transferi sürecinde söylediğimi hala düşünüyorum. 5 milyon Euro'ya kadar verilir ama sorun Rize'nin başkanının adamı Fener'e vermek istemesidir. Değişik çıkar oyunları döndü o transferde. Ben bizim yönetimi suçlamıyorum.
Rakipten geliyor 30 cm den farketmez 100 mefreden gelsin eli doğal pozisyonunda karnında
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yeni bisey degilBu kollanan şikeci ipneler neden hakeme tepki gosteriyor?adamlar kurali uygulamasinlarmi?yanlis kararmi versin istiyorlar hakem?Ayricalikmi bekliyorlar?ne ayak bu namussuzlar?