SL 19/20 H:21 | Fenerbahçe 1-1 Alanyaspor | MS | 8 Şubat

rakip takım futbolcularına sövmek serbest olmalı bence

Alanya'dan pozisyonlar beklediğim dakikalara girdik.

Bu arada Muriç'in indirdiği top da, Alanya'lı oyuncunun Ozan'ın önünde yaptığı dokunuş da mükemmeldi.

İyi oldu yavsak ozana millete tekme atip bir sey yapmadim diyordu.

Mancinili dönem içerde 6 attığımız Bursa maçı bir de 3 attığımız Eskişehir maçı vardı.O dönem iyi oynamıştı.

8 maçın hiçbirinde 11 değil.2 maç neredeyse süre bile bulmamış. Kopenhag deplasmanında yarım saat oynamış onda da takım olarak kötüydük zaten.İçerde 15 dk oynadığı Kopenhag maçında girdiğinde zaten 3-0'dı. He yaw he Ceyhun sayesinde grup çıktık

Düzgün falan konuşmuyorum. Düzgün konuşmamı istiyorsan kolpa mesaj atma. Bıktım senden. Sevmiyorum diyorum hala salça oluyorsun. Ne laftan anlamaz adamsın sen yaw.
Kim demiş Ceyhun sayesinde gruptan çıktık diye? Adam kaç tane kupa aldı bütün hocalar beğenip oynatıyor dedim. Misal verdim Manciniyi de. Kolpa mesaj atan sensin sürekli kendi dar bilgi birikiminli tahrif ettiğin başlıklar açıyorsun bilgisizliğini düzeltmen kendini geliştirmen için de postlar atılınca saçma cevaplar veriyor bir de "düzgün konuşmuyorum" diye de ikrar ediyorsun. Kendi kendini alıntılayıp özür mahiyetinde post atmışsın. Skor yorumu yapıyorsun tahminlerin boş katkı verdim diye zoruna mı gitti.

Hem modsun hem de senden kaç yaş büyüğüm düzgün konuşacaksın tabi... Forum kültürün sıfır zira forum romalılardan gelir karşıt görüş forumun temelidir. Karşıt görüşe saygın yoksa burada işin ne hadi işin var yöneticilik niye yapıyorsun. Engellenmiyorsun görünce yazdım bir daha da yazarsam senin gibi ergene iki olsun bir daha ben yokmuşum gibi davran ben öyle yapacağım :) baş baş...

bu vedat denen maynunun her hava topu faulllü ama hakemler hiç oralı değil

Alanya fişi erken çekmek yerine sürekli feneri oyuna dahil etti. Bize gelince ters ayakla adamları 90 a gol atıyor fenere gelince 2 penaltı kaçırıyor.

Geri
Üst Alt