Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 21.025
- 15.743
- 2.108
rakip takım futbolcularına sövmek serbest olmalı bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pektemek gol demek hadi bakalım Cissenin yapamadığını yapar belki
Üstüne salak Alanya bir de penaltı kaçırdı.
Bence de.Cisse boş kaleye falan kaçırır 90.dkda tüy diker iyiceOektemek girerken cisseyi cikarsaydi iyiydi de gitti en iyi adam efecani cikardi
Alanya pozisyona giriyormu bize 50 tane pozisyona girmişlerdi
SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hatta 2 tane kacirdi salak cisse
Kim demiş Ceyhun sayesinde gruptan çıktık diye? Adam kaç tane kupa aldı bütün hocalar beğenip oynatıyor dedim. Misal verdim Manciniyi de. Kolpa mesaj atan sensin sürekli kendi dar bilgi birikiminli tahrif ettiğin başlıklar açıyorsun bilgisizliğini düzeltmen kendini geliştirmen için de postlar atılınca saçma cevaplar veriyor bir de "düzgün konuşmuyorum" diye de ikrar ediyorsun. Kendi kendini alıntılayıp özür mahiyetinde post atmışsın. Skor yorumu yapıyorsun tahminlerin boş katkı verdim diye zoruna mı gitti.Mancinili dönem içerde 6 attığımız Bursa maçı bir de 3 attığımız Eskişehir maçı vardı.O dönem iyi oynamıştı.
8 maçın hiçbirinde 11 değil.2 maç neredeyse süre bile bulmamış. Kopenhag deplasmanında yarım saat oynamış onda da takım olarak kötüydük zaten.İçerde 15 dk oynadığı Kopenhag maçında girdiğinde zaten 3-0'dı. He yaw he Ceyhun sayesinde grup çıktık
Düzgün falan konuşmuyorum. Düzgün konuşmamı istiyorsan kolpa mesaj atma. Bıktım senden. Sevmiyorum diyorum hala salça oluyorsun. Ne laftan anlamaz adamsın sen yaw.
Ağzımızı hayra açalım
doğru aslında, alanyada bizden üstte. fb 2 puan kaybetse de olur ha 2 ha 3bize bunların berabere kalması sonucu yarıyo