SL 19/20 H:21 | Fenerbahçe 1-1 Alanyaspor | MS | 8 Şubat

Alanya'nın tartışmasız en iyi oyuncusu Fernandes degilmiydi derdi ne Erol'un

Son 7 penaltının 6 tanesini kaçıran oyuncuya,7. penaltıyı arttırmak..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben hata yaptığımda hatamı kabul ediyorum. Sende o erdem yok. "Ceyhun bilhassa Şampiyonlar Liginde muazzam oynamıştı." yazmışsın

ben de ÖYLE BİR ŞEYİN OLMADIĞINI gösterdim. Yoksa dönem dönem iyi oynadığını, çoğu hocanın oynattığını ben de biliyorum.

Karşıt görüşe saygımın olmadığını nereden çıkardın? Ben sana bir şey yazdım mı foruma döndüğünden beri. İlk sataşan hep sensin. Neyse bana yazmaman benim istediğim şey zaten. Rahat bırak beni.
Nasıl öyle bir şey yok adamın oynadığı maçları atıyorsun :) Gerçekleri kendi algına göre yontuyorsun ben adam çok iyi şampiyonlar ligi maçları oynadı diyorum sen diyorsun ki öyle bir şey yok bak sonradan maça girmiş Kopenhag maçında da kötüydük falan filan kendinde misin??? İddia edilenin tersini mi ispatladın :ROFLMAO: sana bu yaştan sonra saygı öğretecek değilim bir daha beni alıntılama olgunlaşmadan yani hiç alıntılama beni de bir daha alıntılamak zorunda bırakma hadi canım denginle takıl iyi forumlar

Fernandes oynamadı ya şaka gibi hem de bu şekil bir maçta. Abv erol bulut resmen kıyak yaptı başka açıklaması yok bubyaptıklarının. Şike yapıyor desen yeridir o kadar yani.

Geri
Üst Alt