SL 19/20 H:21 | Fenerbahçe 1-1 Alanyaspor | MS | 8 Şubat

Valla 2 tane çok ciddi takımın güzel maçıydı bence. Alanya küçük takım olmaktan, Fener de kalite yetersizliğinden geri durdu. Vedat ne kadar müthiş pivot santraforsa o kadar kötü bitirici. Tam Kosovalı Hakan. O Ozan'ın önüne ters ayakla indirdiği toptaki kalitesinin yarısı son vuruşunda olsaydı kazanırdı bugün Fenerbahçe. Takımın en iyi oyuncuları yine Kruse ve Gustavo. Özellikle Gustavo belki çok pahalıya geldi ama takımın tavanını çok yukarı çekiyor eleman. İlk yarıda Nzonzi'den filan bekleyen bir taraftar olarak Gustavo'nun performansına imreniyorum. Hoş satın alınan oyuncuyla, kiralık adamın aidiyeti de çok yakın olmuyor. Bizim şansımız çoğu kiraladığımız oyuncular içinden Garry gibi, Onye gibi, Lemina gibi karakterleri bulabilmemiz. Herkes Zonzi gibi çıksa şu an Fener'i 5-6 puan geriden de takip ediyor olabilirdik.

Erol Bulut da hem kontra oyunu, hem de 4 gün önce eksik de olsa ligin en büyük kadrolarından birine karşı oynamış yorgun olması beklenen takımının fizik gücüyle ne kadar değerli antrenör olduğunu ispatladı. Salih'i oynatması da, alması da doğruydu. Zaten Salih sarı görmese 90'ı da bitirirdi ki ikinci yarıda Ceyhun girince çıkışlarda ne kadar zorlandıklarını da gördük. Oyun artık Ceyhun gibi ayağı tahtadan 6 numara kaldırmıyor. Ya Lemina-Salih gibi çift yönlü 8 numaranız olacak ya da 10 numaraya koysanız da sırıtmayacak Gustavo gibi çapanız. Bu kadar istekli Fener'e karşı net pozisyonu minimumda tutup galibiyeti kaçan penaltıyla iade etmek neresinden bakarsan büyük başarıdır.

Alanya'nın sağbeki Onur'u çok beğendim. Gönül'den beri oyunu bu kadar sakin oynayan bir yerli beke denk gelmedim diyebilirim. Yaz transfer döneminde ele biraz para geçerse ufaktan yoklamak lazım.

Yine başladılar takımı ligden çeksin ali koç diye.hahahahah.Hadi ulan 1 kerede adam olun gtunuz yiyorsa çekin ligden.

Ufak düzeltme yapıyorum.

Erol Bulut ikinci penaltıyı Bakasetas’ın atmasını istemiş. Ama Cisse inat etmiş.

Gene de Erol Bulut’un ısrarcı olması lâzımdı.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Altayın kurtardığı penaltıda Kruse de topa vurulmadan ceza sahasına girip ihlal yapıyor sonra topu uzaklaştırıyor belki de ondan dolayı tekrarlatmış olabilir hakem ne olursa olsun 2 tane net ihlal var o penaltıda.

Alanya Fener’e yatacak diyenler olduğuna göre 1-0’lık Alanyaspor galibiyeti yazın oraya. Ayrıca kar yağışı devam eder belki İstanbul’da. O zaman akşam kötü bir zeminde izleriz maçı ve sonuç ne olur hiç belli olmaz.
1-0 olmadı belki ama Cisse malı olmasaydı 2-1 oluyordu. Demiştik.

Fenerliler ciddi kaşınıyor yalnız.

Aynen Mehmet bu işin şakası yok reis boşuna demedi beni futbola karıştırmayın diye çünkü o konuda kutuplaşma oy kaybı demek yalnız Ali Koç aleni açık açık damada soyluya saldırıyor heleki damat
Yani yalı cocugu cami duvarına istiyor bence
Siyasiler cevap veremez diye düşünüyor sanki

EQCQ2CFU4AAZ0br
Bu forumda ne denirse tersi oluyor lütfen büyüyü bozmayın . :D

Geri
Üst Alt