SL 19/20 H:21 | Fenerbahçe 1-1 Alanyaspor | MS | 8 Şubat

Bu ne yahu? Aglama duvari olmuslar. Ulkenin en buyuk kuluplerinden birisinde takim kaptanligi yapiyorsun yaptigin aciklamalara bak. Gerci senin baskanin ne ki senden ne bekliyoruz. Elazigda insanlar yardim beklerken trabzon macinin ertelenmesiyle ugrasiyordu. Sasirmamak lazim.

Aynen Mehmet bu işin şakası yok reis boşuna demedi beni futbola karıştırmayın diye çünkü o konuda kutuplaşma oy kaybı demek yalnız Ali Koç aleni açık açık damada soyluya saldırıyor heleki damat
Yani yalı cocugu cami duvarına istiyor bence
Siyasiler cevap veremez diye düşünüyor sanki
Adamlar ulkede istedigi gibi at kosturuyor.futbola da karisirlar nolcakki.muhalefet yok azcik cikintilik yapani da iceri aliyolar zaten

Aynen Mehmet bu işin şakası yok reis boşuna demedi beni futbola karıştırmayın diye çünkü o konuda kutuplaşma oy kaybı demek yalnız damat aleni açık açık damada soyluya saldırıyor heleki damat
Yani yalı cocugu cami duvarına istiyor bence
Siyasiler cevap veremez diye düşünüyor sanki
Çok şımarıklar yav boylarından büyük laflar ediyorlar farkında değiller, koç yumuşatır gerçi büyük ihtimalle ama bakalım nasıl açıklamalar gelecek yönetim kademesinden, beceriksizliklerini siyasete sataşmayla kamufle etme yolunu seçerlerse sıkıntı olur kendileri açısından. Öyle goy goy yapmaya benzemez bu işler.

EQRunqyXYAAYQr7

Pektemekd bak hele ,
Maç içinde gidip hakeme benim elime çarptı demiş.

Yakın zamanda sosyal medyadan devlet büyüklerine hakaret alenen aşağılama gibi suçlardan göz altı olabilir. Damata laf atarken bazıları cumhurbaşkanına da Saymış sayıştırmış

Ulan cisse psikopatı o penaltıyı atsan çok iyi olacaktı ama olsun 1 puanda çok iyi oldu

Yaziklar olsun yeminle. Adam muthis mac yonetti. Tartisabilecegimiz bir son penalti pozisyonu var onda da var daki hakemler penalti kanaatina varmadiklari icin hakemi cagirmadilar. Umit Ozturk muthis mac yonetti. Eyyam yapmadi. Bu ulkede dogru olan hersey elestiriliyor. Yaziklar olsun a spora. Erman toroglunu durust bilirdim o da kendini satmis.

Ezikler geçen sene bizim konya maçından sonra dalga geçiyorlardı şu anda aynısı onlara oluyor boşuna günahların takımı denmiyor

Geri
Üst Alt