- 27 Ocak 2010
- 59.366
- 30.966
- 3.523
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saracchi bu hafta ilk 11 oynar. Falcao haftaya
Bugünkü aglamalardan sonea hakem sinir hastasi edebilir bizi.İçim çok rahat net bir galibiyet geliyor
Kasımpaşa'nın karşılık verecek kapasitesi olduğunu sanmıyorum. Kart cezalısı Hajrodinovic var eksik diyebileceğimiz.Bugünkü aglamalardan sonea hakem sinir hastasi edebilir bizi.
kpasada oynamayacak var mi
Valla büyük Olay. Yine durduk yere sampiyon olçazSaka maka yenersek sikecilerin onune geciyoruz.
Belli olmaz. Thiam ndongala ve q31 sinir edebilirler. Digerleri cöpKasımpaşa'nın karşılık verecek kapasitesi olduğunu sanmıyorum. Kart cezalısı Hajrodinovic var eksik diyebileceğimiz.
Valla büyük Olay. Yine durduk yere sampiyon olçaz

Öğlen yatıp akşam nasıl kalkıyorsun usta ya bu nasıl bir uyku düzeniŞaka maka stres bastı ha. Neyseki yarasa gibiyim şu günlerde 12 gibi yatar maç saati kalkarım maç saatini beklemesi ayrı maçı izlemesi ayrı zulüm güya zevk için maç izliyoruz bu işte bir terslik var ama neyse.![]()
3 gün arka arkaya sabahın köründe kalkmam gerekiyordu uyuyamadım sıkıntı çıktı vs derken 3 günde toplam 7 saat ya uyum ya uyumadım o ara sapıttı. Normalde böyle değil tabi, salı falan normale sokmuş olurum.Öğlen yatıp akşam nasıl kalkıyorsun usta ya bu nasıl bir uyku düzeni