Tolga Çetin
Sarı Üye
- 21 Ağustos 2009
- 587
- 108
- 1.313
Semih Kaya kiralandı mı yoksa iptal mi oldu?
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkinci yarı ON-YE-KURUUUU şov var gibi görünüyor. Tabi FT 85 den önce oyuna alırsa.
yine gecen seferki ayni yerden baldirdan mi?
5 hafta sonra onune gelene yaşlar not al kardeş.Bu kasımpaşa kalan maçlarında puan bile zor görür

Evet Demiştik yineKazanacağız! Önce Beşiktaşı geçtik bugün de feneri geçip Alanyayı yakalayacağız. Sivasla başakşehiri de yakalamış olduk. Bu fikstürle onları da ekarte ederiz. Yarış bizimle Trabzon arasında geçer o da erteleme maçını alabilirlerse.
Alsalar da fark etmez 23 geliyor çünkü Temmuzlar ve Ocaklar onların Mayıslar bizimdir!!!
3 tane yetmez Alanyanın attığı gol fazla 4 tane daha lazım3tane daha atarsak alanyayla ayni oluyor averaj ozaman önlerinemi geciyoruz?
Konya da böyleydi. Deplasmanlarda nasıl oynamamız gerektiğini mi hatırladık acaba? Ama Başakşehir, Alanyaspor ve Sivasspor deplasmanlarında anlaşılacak o.Lan ne rahat bir macAlisik degiliz
Yarın basın toplantısı yapacakmış
Haklı olmak bu adam için sorun değil, o haklı olmalı dert ettiği bu
Uğursuzluk var linneste gitse de kurtulsak. Mariano döktürüyor Linnesçiler üzgünSaracchiye yazik oldu
Likeları esirgemeyin.Ben demiştim demekten bıktım çünkü...Kraladam saplayacaktır.