karakter meselesi kardes. ozan gibi emre gibi itlere katlanamam meselaPenalti pozisyonunda bizden niye kimse itiraz etmedi yav eşşek gibi bakıyorlar. Fb'ye olsa cümbür cemaat yedek kulubesiyle saldırırlardı hakeme. 1 kisi bile itiraz etmedi bizde
karakter meselesi kardes. ozan gibi emre gibi itlere katlanamam meselaPenalti pozisyonunda bizden niye kimse itiraz etmedi yav eşşek gibi bakıyorlar. Fb'ye olsa cümbür cemaat yedek kulubesiyle saldırırlardı hakeme. 1 kisi bile itiraz etmedi bizde
Fenere yaslasın kafi5 hafta sonra onune gelene yaşlar not al kardeş.
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gerçekleri konuşalım nalbaranNe o lan yeni hatun fenerli mi?
aksine kolay degil fikstürleri anadolu macları herkes icin sürprize acık ve daha tehlikeli
bu kekolar herzaman buyuk maclara daha iyi konsantre
Fener şu fiksturde en az 4 maçta puan kaybeder. Tam fenerlik maçlar.1-2 hafta sonra fikstürün fener’e dönecek olmasi beni tedirgin ediyor;
antalya (d)
Denizli
Konya (d) (aykut)
Kayseri
Kasimpasa (d)
Malatya
Goztepe
avrupayi bilmem ama danimarkada hava degisik yav acaba butun avrupada boyle mi.avrupada birsuru mac ertelenmis hayırdır
3'e mbaye diagne'yi alalım diğerleri hastane koridorlarında takılsınlarHiç fark göremiyorum. Objektif olmak gerekirse:
1.Adem Büyük
2.Agüero
3.Andone/Falcao
Dolma sarılmaz, doldurulur dayı.Dolma sar kardeşim mutfakta
10 dk sonra başla
Öptüm

Üstat esas kolay fikstüre zor dediler ben de bunu anlamıyorum bizim sadece Rize ve Alanya maçlarımız zor. Bir de kadıköy kompleksimiz yüzünden o olabilir. Başka ciddi bir maçımız kalmadı ki fikstür avantajı esas bizde. Trabzon kaldı önümüzde ciddi onlar da bize geliyor. O da erteleme maçını alırlarsa.Fixtur fixtur diye kafayı yediniz yav.Fixture kalsa fener alanyaya 10 tane atardı bu hafta ? Fener hangi deplasmandan adam akıllı puan almış.Geçen sezon da zordu.Gittik fenerden 1 puan aldık başaktan aldık.Az guvenin hocaya ve takıma.
frankfurtta yasayan renktasımız var mı forumdaavrupayi bilmem ama danimarkada hava degisik yav acaba butun avrupada boyle mi.
Forumun tukaka yaptığı.Şu an sahada Galatasaray Taraftarı Emre, Ömer ve Adem var. Fark burada üstat.
Evet komünizm in mal olduğu hayatlardan bahsetmek lazım artıkgerçekleri konuşalım nalbaran
Cok gorduk cok gecen senede gorduk ondan onceki senede gorduk bu yorumlaridost olan şu takımın çok kötü oynadığını söyler
sert maçlar şu oyunla geçmez
kaliteli ayakların 1-2 aksiyonu ile gol atıyoruz
hücuma çıkışlar çok yavaş feghouli emre adem hepsi el kaldırıp topu ayağına istiyor öne koşu atan yok