Hasan Soysal
Tecrübeli Üye
- 7 Ağustos 2014
- 7.371
- 3.140
- 1.168
Adem bıraksa Feghouli golü atacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onye 2 kez topla buluştu ikisi de tehlikeydiSeri cok iyi cikarfi onyekuriya. Bu ikisinin uyumu da belirleyecek ligi
Zamanında levent nazifoğlu alacaktı diye linç yedi çocuk. Galiba bizde hiç galatasaray taraftarı olsun istenmiyor, efendi topçulardan gıcık alınıyor.Adem hattrick yapsın inşallah ya hakkı adamın
Öyle olacak yine sadece onyekuru filan ısındırılırHoca inşallah kupa maçına yine full yedek kadroyla çıkar
Ciddi söylüyorum
Çünkü oynanan oyun için kadrodaki her adam çok önemli, zorlu maçlar öncesi sakatlık ceza falan olmasın
Alabileceğimizi sanmıyorum da Melo tarifesi iyi olurdu be.Onyekuru deplasman maçlarında ne kadar önemli olduğunu oyuna girdiği 10 dakikada gösterdi.Lemina da savunmadan topu öne taşırken müthiş rahatlatıyo takımı.Ne yapıp ne edip Lemina-Onyekuru ikilisini sezon sonu almalıyız.
Ne Belhanda'sı forumda Belhanda'yı gelmeden gelmişini geçmişini söven biriyim benSize belhanda müstehak
Zamanında levent nazifoğlu alacaktı diye linç yedi çocuk. Galiba bizde hiç galatasaray taraftarı olsun istenmiyor, efendi topçulardan gıcık alınıyor.
Hocam gelmeden önce gelmişine sövmeseydin bu halde olmazdı belki. Bütün suçlu sensin.Ne Belhanda'sı forumda Belhanda'yı gelmeden gelmişini geçmişini söven biriyim ben