Ayagimiza geldi fırsatın babasi. Acımak yok cimbomum. Şunları yakalayalım geçelim. Kadikoye rahat gidelim

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2fa2ac06-d27f-43c1-bce1-8f0e9db37b70 - Kopya.webp

Gundem bu mac olmali kazanmaliyiz,sampiyonluga havlu atan şikeciler degil

Bu maçın önemi iyice arttı artık. Sert ve gergin geçebilir K.paşa centilmenler liginde sonuncu yine on kişi filan kalabilirler. Belhordun olmaması iyi oldu bence. Onun dışında zaten güç ve oyun olarak bizle baş etmeleri zor. Bundan sonraki maç da Yeni Malatya ligin Kayseri'yle beraber en helva takımı koyar geçeriz. Fener'in önünde gidersek derbiye biz değil onlar stres olacaklar..

Fırsat ayağımıza kadar geldi bundan sonra bambambam

Hadi aslanlar Serengeti'yi dağıt gitsin

Valla son 20-30 yılın en kötü futbolunu oynadığımız dönemde bunları kadıköyde yenersek çok gülerim, futbol da böyle ilahi şakalar da sık oluyor. Cidden o sene bu sene olabilir.
Bu sene olacak gibi hissediyorum abi bende. O Kadıköy galibiyeti gelecek.

Bugun cok dalga gectik. Yarin aynisi başimiza gelmese bari

Bu sene olacak gibi hissediyorum abi bende. O Kadıköy galibiyeti gelecek.
Böyle iyi oynamayarak saçma sapan bir şekilde yenecekmişiz gibi hissediyorum bende. Bunların bizi yendiği bir maç vardı 90 dakika ezmiştik, sonra johnson salak saçma bir gol atmıştı. Sonra yine ha keza playoff maçında yine 90 dakika ezmiştik stoch atmıştı yenilmiştik. Bu cenabetlik illaki kırılacak şans bize de gülecek.

Ha şu var bakma istatistiksel olarak saçma bir durum oluştu ama galibiyet-mağlubiyet dengesine baktığında 10-15 yılı baz aldığında eşitlik var, üstünlükleri falan yok aslında son yıllarda ama işte o istatistiğin artık sonlanması lazım. Adamların tek tesellisi o. :asd:

Bu maçta bir mallık yapmayız umarım. Şikeciler puan kaybettiği zaman çoğunlukla bizde kaybediyoruz.
Kasımpaşa ligde savunması en zayıf olan takım. Gol atmakta sıkıntı yaşamayız ama inşallah onlardan 1 tane fazla gol atarız...

Geri
Üst Alt