Tugay Sera
10 Numara!
- 2 Temmuz 2011
- 14.012
- 1.608
- 1.618
kirli bir haftada son derece temiz bir galibiyet aldık tebrik ediyorum teknik heyet ve topçularımızı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet beyler şimdiden Lemina bonservis için bagışları alalım, böyle herife benden sigara alkol kullanmamış bir böbrek çalışır
ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haci sari kart cezasini sadece lig maçinda çekersin, bilgin yok fikrin var şimdi git banyoya aynanin karşısina kendine gül..Kim demiş onu? Ahahaha. Hocam güldürme kendini millete.
@Uğur İz 2 üst üste dep galibiyeti görmeden ümitlenmem diyordun,yorumlarını rica edelim
Ahmed Reis de olumlu konuştuysa: Meşaleyi yakın!Arka arkaya Kayseri ve paşa gibi bitik takımlar ile oynamanın avantajını iyi kullandık.
Savunma yapmayı bilmeyen takımlar ile oynadık
Artık işleri daha ciddiye almanın vakti geldi umarım oyuncular şımarmaz ve adam akıllı mücadele eder
Fener'in Bjk'yi yendiği 16.haftadan Ts-Fb maçına kadar "Lig Fb'ye döndü" demiştim. Şu son 2 haftada da bizle Ts'ye döndü. 7 deplasmanımız kaldı. İlk 5'i çok zor. Bu 7'sinden 3 galibiyet 4 beraberlik alırsak 70 ediyor. Duruma göre 70 altı bile yetebilir. Ümidim yükseldi ama hala favorim biz değiliz çünkü dediğim gibi sonraki 5 deplasmanımız çok zor.
16 hafta 18 gol / 27 Puan
5 hafta 17 gol / 15 Puan
Ligin özeti bizim için.
nesi olumlu bu konusmanınAhmed Reis de olumlu konuştuysa: Meşaleyi yakın!
3 çıkmasın ya. Yeter artık bıktım o bölüm sonu canavarından.Önümüzdeki 2 maçtan 4 puan çıkarsa en büyük favori biziz bence.3 çıksa bile ciddi şansımız var
Fener'in Bjk'yi yendiği 16.haftadan Ts-Fb maçına kadar "Lig Fb'ye döndü" demiştim. Şu son 2 haftada da bizle Ts'ye döndü. 7 deplasmanımız kaldı. İlk 5'i çok zor. Bu 7'sinden 3 galibiyet 4 beraberlik alırsak 70 ediyor. Duruma göre 70 altı bile yetebilir. Ümidim yükseldi ama hala favorim biz değiliz çünkü dediğim gibi sonraki 5 deplasmanımız çok zor.