kirli bir haftada son derece temiz bir galibiyet aldık tebrik ediyorum teknik heyet ve topçularımızı

Arka arkaya Kayseri ve paşa gibi bitik takımlar ile oynamanın avantajını iyi kullandık.
Savunma yapmayı bilmeyen takımlar ile oynadık

Artık işleri daha ciddiye almanın vakti geldi umarım oyuncular şımarmaz ve adam akıllı mücadele eder

Adjustments.webp

Fatih Terim'e kim küfür ettiyse tez klavyesi kırıla!..

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar güldük eğlendik ama eksik noktaları da söylemek lazım. Bütün kornerlerde kafayı rakiplere vurduruyoruz gene. Luyindama gittiğinden beri duran toplarda zayıfladık gene. Kadıköy’de bir gol yazıyorum fenere duran toptan dediydi dersiniz.

Arkadaşlar selçuk un bu seneki sözleşmesinde maç başı ücreti yok(kap a bildirilen açıklamaya göre). Net 4 milyon tl alıyor.
Ha burda selçuk u savunmuyorum. Selçuk u en çok ben sevmem...

Yalniz Lemina ne top oynadi arkadaş, bu adami sosyal medyadanda takip ediyorum GALATASARAY aşığı, taraftarın ne istedigini biliyor , MENTOR u MELO galiba..
Kim demiş onu? Ahahaha. Hocam güldürme kendini millete.
Haci sari kart cezasini sadece lig maçinda çekersin, bilgin yok fikrin var şimdi git banyoya aynanin karşısina kendine gül..

@Uğur İz 2 üst üste dep galibiyeti görmeden ümitlenmem diyordun,yorumlarını rica edelim

Fener'in Bjk'yi yendiği 16.haftadan Ts-Fb maçına kadar "Lig Fb'ye döndü" demiştim. Şu son 2 haftada da bizle Ts'ye döndü. 7 deplasmanımız kaldı. İlk 5'i çok zor. Bu 7'sinden 3 galibiyet 4 beraberlik alırsak 70 ediyor. Duruma göre 70 altı bile yetebilir. Ümidim yükseldi ama hala favorim biz değiliz çünkü dediğim gibi sonraki 5 deplasmanımız çok zor.

Arka arkaya Kayseri ve paşa gibi bitik takımlar ile oynamanın avantajını iyi kullandık.
Savunma yapmayı bilmeyen takımlar ile oynadık

Artık işleri daha ciddiye almanın vakti geldi umarım oyuncular şımarmaz ve adam akıllı mücadele eder

Antalya macindan beri iyiyiz ama

Evet aynen
antalya maçında taktik değiştirdi (babeli belhandayı kesip ömer, taylanı monte etti, gizli kanatlı 4-4-1-1’e döndük) ve o maçtan beri bu taktikle oynuyoruz
Israr etmeyip, Çok daha erken, şöyle 9, 10. hafta gibi geçelim isterdim ama yapacak birşey yok
Artık her maç final

Fener'in Bjk'yi yendiği 16.haftadan Ts-Fb maçına kadar "Lig Fb'ye döndü" demiştim. Şu son 2 haftada da bizle Ts'ye döndü. 7 deplasmanımız kaldı. İlk 5'i çok zor. Bu 7'sinden 3 galibiyet 4 beraberlik alırsak 70 ediyor. Duruma göre 70 altı bile yetebilir. Ümidim yükseldi ama hala favorim biz değiliz çünkü dediğim gibi sonraki 5 deplasmanımız çok zor.

Önümüzdeki 2 maçtan 4 puan çıkarsa en büyük favori biziz bence.3 çıksa bile ciddi şansımız var

Ts'nin de zor dep maçları var

Bjk
Gs
Alanya
Göztepe

Gibi

Geri
Üst Alt