SL 19/20 H:22 | Ankaragücü 2-1 Fenerbahçe | MS | 15 Şubat

haftaya yenilmemeliyiz sonra antalya ve konya deplasmanları var fenerin 1 inde takılacaklardır mutlaka

ts macinda kruse’nin gol attigi sayfayi bulacagim, turistik utanc duvari gezisi yapmalik yerdi tam

En çokda iddaa nın 1 tarafına girdi bu skorlar.Hadi lan bu haftada iddaada 3 oran filan verip feneri favori gösterin onun bunun evlatları şerefsizler.
iddaa oranlarini fazla ciddiye almaya gerek yok. biraz toptan anlayan bugün kayseriye verirdi mesela. avrupa'da 4.50 oranlari vardi. fenere avrupa'da bile 1.40 vermislerdi. cok alakasiz bir oran. deplasmanda net favorilere verilen oran o. istanbul disinda bi tek denizli, rize ve antebi yenmis fenerin rakibi bugün sifirdan kadro kuran ve yeni hoca getiren ankaragücü'ydü.

ankaragücü topcusu olmadigi halde 3-4 mac haric hepsinde iyi direndi ve lige tutundu. son 8 macta 1 yenilgileri var, o da son saniyede konya'ya. bugün yine son saniyede gol yediler mesela.

mac satan ismail kartal, büyük takimlarin hicbirinden puan alamayacak kadar kabiliyetsiz sumudica ve denizli'nin basinda ilk macina cikip sahsiyetsiz ve ezik bir oyun oynatan mehmet özdilek gibi kötü teknik direktörler yoktu bugün.

osmanlispor'un basinda fener'i nasil alt ettiyse öyle oynadi bugün ve istedigini aldi akcay.

Maçtan şimdi geldim. Müthiş bir atmosfer vardı. Ankaragücü bu sezon ilk defa kapalı gişe oynamış. Uğurlu geldiğimi düşünüyorum. Maç sonu iyi kutladık galibiyeti :) Şimdi sırada Malatya'yı yenme zamanı.

oha bu da pes etmiş

1581796582138.webp

gerçi bu şahısın tansiyon düşünce twit siliyor

Özeti izledim de, Serdar aziz nasıl sahada kalmis ya, hakem diye agliyorlar sonra.

Her hafta aynı, herifin savunmacılığı 10 üzerinden 5'se çirkefliği 10 üzerinden 10. Galatasaray'da böyle oynasa sezonda 10 maç oynamazdı şopar, Fener'e gitti gideli Belözoğlu gibi anlamsız bir dokunulmazlık kazandı, yazın kimlerle takıldıysa artık. Bu kadar temaslı, darbeli oynamaya izin versinler bizim Çalık'ın içinden de Varane çıkar.

Atlanıyor ama maçın sonuna doğru toptan bağımsız rakip oyuncunun beline sakatlamaya yönelik hareket yapan oyuncu maç sonu yanından geçen ve sevinen oyuncunun boğazını sıkıp itmiştir. Bu kişinin adı da deniz türüçtür. Bukalemun gibi karaktere bu kadar kısa sürede uyum sağlayan oyuncu az bulunur.

Geri
Üst Alt