SL 19/20 H:22 | Ankaragücü 2-1 Fenerbahçe | MS | 15 Şubat

Screenshot_2020-02-10-15-56-11-638_com.twitter.android.webp

kadikoyde yenersek ersun kovulur
benı korkutan tek senaryo bu ya üstad
can simidi olmadığımız adam kalmadı bu sene apoya aylarca kredi kazandırdık en absurd örneği neymar ile cavanıyı barıstırdık
camiamıza güveniyorum küskünleri barıstırmak düşenleri hayatta tutmak konusunda

Yahu simdi basladilar mazeret uretmeye.Neymis efenim akillari gs macinda oldugu icin konsantre olamamamislar.Neymis Vedat ve Gustova sari kart gormemek icin oynayamamislar.Adamlarda nasil derin bir kompleks varsa sadece ve sadece bizi yenmek icin yasiyorlar.Bir mucize olsa da yensek sunlari topluca intihar ederler😆Ali Koc da en basarili baskan olarak tarihe gecer

benı korkutan tek senaryo bu ya üstad
can simidi olmadığımız adam kalmadı bu sene apoya aylarca kredi kazandırdık en absurd örneği neymar ile cavanıyı barıstırdık
camiamıza güveniyorum küskünleri barıstırmak düşenleri hayatta tutmak konusunda

aynen reis oluyu cok direlttik ama diger yandan volkansiz ve emresiz bir fenerbahce kadikoyde ne kadar etkili olur orasi muamma sahada agresif yavsak olmayinca nasil oynaycaklarini bilmiyorum. buyuk is hocaya da dusuyor tabi dogru tercihler yapmasi lazim mesela seri oynarsa en az 1 gol yedireceginden eminim. zor

aynen reis oluyu cok direlttik ama diger yandan volkansiz ve emresiz bir fenerbahce kadikoyde ne kadar etkili olur orasi muamma sahada agresif yavsak olmayinca nasil oynaycaklarini bilmiyorum. buyuk is hocaya da dusuyor tabi dogru tercihler yapmasi lazim mesela seri oynarsa en az 1 gol yedireceginden eminim. zor
ırkcı ufaklık neden yok

Yeni gördüm kuşların yediği ilk gol öncesi elle oynama var .
Neden hiç sesleri çıkmıyor?
Bence hafta içi bizim maç öncesi yaygara koparacaklar

kadıköyde beraberlik olsun bizim icin cok cok iyi yeterki yenilmeyelim

ama onları orada yendigimiz gün stadı komple yakacaklar.

Yahu simdi basladilar mazeret uretmeye.Neymis efenim akillari gs macinda oldugu icin konsantre olamamamislar.Neymis Vedat ve Gustova sari kart gormemek icin oynayamamislar.Adamlarda nasil derin bir kompleks varsa sadece ve sadece bizi yenmek icin yasiyorlar.Bir mucize olsa da yensek sunlari topluca intihar ederlerAli Koc da en basarili baskan olarak tarihe gecer
Aslında doğru.
Maç boyu Vedat ve Gustova neredeyse hiç ikili mücadeleye girmedi.

Fenerli oyuncuların aklının Bizim maçta olduğu çok belliydi.
Bunu engelleyecek kişi hocaları ama belli ki becerememiş

Geri
Üst Alt