SL 19/20 H:22 | Trabzonspor 2-1 Sivasspor | MS | 16 Şubat

Sivasin defasnsinda bu kadar mal bir araya nasıl toplanmış merak edyoum. Herifle bi bok oynamıyor, sadece bala göte ceza sahasina şisir sut cek

2-0 dan doner belki
images

Valla ben Trabzon'un bu tür maçlarda puan kaybedecegini düsünmüyorum, Hüseyin Cimşirin, Ünal Karaman'dan oyunu daha iyi okuduğunu düşünüyorum hatta,devamli maç içinde not alip, oyunculara talimat veriyor, Ünallı Trabzon evinde üst üste Denizli ve Göztepeye maglup olmasaydi, lig Şubat ayinda bitmişti..

Haftaya Kadıköy'den mağlup dönmezsek önümüz epey açık. Sivas deplasmanı o kadar da zor geçmeyecek belli ki. Çok erken bittiler.

Huseyinin bir sey okuduğu yok ya. Takimi yöneten sosa

Trabzon bisey oynamiyor.sivas defansi cok kotu.sivas gol bulursa,baskiyla geri doner

Trabzon bir de arenaya gelecek. Oraya direkt 3 puan yazdık mı arada 2 puan kalıyor. 2 puanlık fark kapanır, kadıköyde muhakkak berabere kalmamiz lazim. Sampiyonluk hic zor degil su tabloda

Ts avantajlı da olsa herşey bitmiş değil. Bunlar hadi diyelim eksik maçlarını da kazandılar. Biz bunları arenada yenersek puan farkı 2. Fikstürleri de kolay değil. Biz seri yaparsak şampiyon oluruz. Ama ligin ilk yarsındaki saçma sapan puan kayıpları olmasa güle oynaya şampiyonduk. Çok yazık oldu çok.

sorlot ceza indirimi agir serefsizlik susanlar buna ayri serefsiz

Geri
Üst Alt