SL 19/20 H:22 | Trabzonspor 2-1 Sivasspor | MS | 16 Şubat

Yahu trabzondan bahsediyorsunuz kendi sahasinda denizliye yenilebilen takim trabzon mal takimdir son hafta olsa yine verir sampiyonlugu yeterki rakibim trabzon olsun bize gelecekler eksi 3 puan var zaten

TS iyi falan ama klasik puan kayıplarına başlarlar, beni korkutan bizim deplasman maçları + aradaki puan farkı. Bunlar kaybedecek puan ama işte bizim deplasmandaki maçlara pek güvenemiyorum.

Trabzon böyle oynamaya devam ederse şampşyon olur iyi top oynuyolar

hamsilerin scout ekibi ve pazarlama departmanı cidden iyi işler çıkarıyor.
* burak gibi adamı yabancı belası olsa bile bize kitlediler
* sörloth gibi adamı falcao'nun çerez parasına kiraladılar kiralama opsiyonuysa 6 milyon .
* selçuk inan gibi herifi bir kitlediler hala çıkaramadık

Spiker kim bilmiyorum ama birazdan inip Hüseyin'i tepeden tırnağa yalayacak.

yasin hala gerizekali ya buna 3 sene nasil tahamul etmisiz yav

* sörloth gibi adamı falcao'nun çerez parasına kiraladılar kiralama opsiyonuysa 6 milyon .

Burak bizde muazzam katki verdi, Selcuk da oyle ama Selcuklu hala sozlesme uzatan sucu Albayraktadir.

Trabzonsporun scoutlari her aldigi kurusu hakketdiyor. Bizimki ancak got buyutsun.

Sivas başkanı şampiyonlugu elıyle itti. Devre arası 2-3 ıyı transfer yapsa şampiyon olabılırdı. Göztepede bıle 2 senedır kadroya gıremeyen Yasin i alarak ilk 3 e bıle giremezsın.

Mecnun Otyakmaz denen pinti herif, kesenin agzigina acamadi.

Sivasin en az 4 net, kaliteli oyunculari ihtiyac vardi.

1 santrafor
1 6 numara
1 stoper
1 sol acik

malmısın yatabare malmısın

yok arkdaş adamlar patır patır sakatlanıyor. sivasda biri daha gidiyor

Ilk yari 7 şut çeken Sivasin 2. Yari şutu yok, demek istedigim bu, hocaları ilk yari yapilan hatalari belirleyip önlem alabiliyor, Ünalda bu yoktu..

1 ve 3.maddeleri tekte cevapliyim. Hem Burak hem Selçuk geldikleri dönemde bize şampiyonluk ve CL'de çeyrek final kazandırdılar. Ayrıca Burak'tan bonservis aldık, Ve farkında mısın bilmiyorum ama gelen her yeni orta sahadan sonra hepimizin aklındaki soru "2011 Selçuk performansı yapabilir mi?" Selçuk'un kalmış olması yönetimsel bi sorun orası ayrı.

Sörloth ise bir şanstır. Biz bu adamı alsak, almaya kalksak herkes açıp bakacak bu adam geçen sene premier ligde napmış diye. 32 maç 6 gol. Herkes sövüp sayacaktı böyle adam alınır mı diye. Şimdi yüksek performans sergileyince kıymete bindi di mi

Sadece Ziya Erdal’ın değil
Tüm sivaslılaırn başı dönüyor..
Daha kaleyi tutan şut yok..!

Geri
Üst Alt