Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 16.613
- 2.860
- 1.728
Trabzon bu maçı alırsa acayip havaya girerler. Sivas ın en az 1 puan alması lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener 20 puan geri düşse bile onları düşüneceksin yaw takma bu kadar ben 4-5 hafta önce bunların notunu verdim ilk 4'te yoklar.Trabzon banko almalı hatta eksik maçını da almalı.Fb ile farkı 9 puan yapsınlar Fb tamamen karamsarlığa düşsün.İkili averaj da Ts'de o da kaymaklı ekmek kadayıfı yanında zaten
Fener 20 puan geri düşse bile onları düşüneceksin yaw takma bu kadar ben 4-5 hafta önce bunların notunu verdim ilk 4'te yoklar.
Allah belani versin yeter ulan su fenerden tırsmana filit oluyorum zurna adamTrabzon banko almalı hatta eksik maçını da almalı.Fb ile farkı 9 puan yapsınlar Fb tamamen karamsarlığa düşsün.İkili averaj da Ts'de o da kaymaklı ekmek kadayıfı yanında zaten
Sivas o kadar eksikle nasıl puan alacak ordan
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
daha ts nin alanya,göztepe dep var bizle de oynuycaklar ve ayrıca ts kolay maçlarda süpriz puan kayıpları yaşayabilecek bi klüpBana güven,Ts alsın.Ts 3-4 hafta daha böyle giderse Fb'yi atarız Ts ile kafa kafaya kalırız.Ts puan kaybeder daha son düzlükte falan
haftaya bjk-ts maçı var. ts zor alır o maçıTs eksik maçını alsa bize 5 fark yapıyor, kadıköyde yenilirsek etti 8 fbyi dışarı atıyorsun da biz çok mu dahil oluyoruz fark 8 olunca
Stratejik düşünürsek Trabzon kazanması bize yarar hem fikstürleri bizden zor hem de bizim sahaya gelecekler Trabzon kazanırsa Fener'in umudu biter haftaya olan maçı bile etkiler o yüzden duygusal değil stratejik bakmak lazım kazandıkları taktirde maç eksiğini hesaplarsak 6-9 arası puan olur.