SL 19/20 H:22 | Trabzonspor 2-1 Sivasspor | MS | 16 Şubat

Trabzon banko almalı hatta eksik maçını da almalı.Fb ile farkı 9 puan yapsınlar Fb tamamen karamsarlığa düşsün.İkili averaj da Ts'de o da kaymaklı ekmek kadayıfı yanında zaten
Fener 20 puan geri düşse bile onları düşüneceksin yaw takma bu kadar ben 4-5 hafta önce bunların notunu verdim ilk 4'te yoklar.

Sivas kazanmalı. Ts'ye bir darbe indirilmeli çok havaya girdiler. Beraberlik olursa da üzülmem.

Trabzon banko almalı hatta eksik maçını da almalı.Fb ile farkı 9 puan yapsınlar Fb tamamen karamsarlığa düşsün.İkili averaj da Ts'de o da kaymaklı ekmek kadayıfı yanında zaten
Allah belani versin yeter ulan su fenerden tırsmana filit oluyorum zurna adam

Sivas kazanmalı yarışı sonuna kadar surduremezler ama ts görece daha büyük camia ve destekleniyor.Yarin Sivas galibiyeti akşam farklı galibiyetimiz allaah

Hamsiler kesinlikle puan kaybetmeli. Normal şartlarda yine de yarış kopmaz ama aleni şekilde desteklendiklerini düşünüyorum.

Sivas o kadar eksikle nasıl puan alacak ordan

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Trabzon iç sahada her takıma karşı oyunu domine etmek için 9-10 oyuncu rakip yarı sahada oynuyor. Ama Sosa ve Sörloth hariç güvenilir ayak olmadığı için başlattıkları 10 atağın 8'ini filan sonlandıramadan geri dönüyorlar. Sivas da belki Alanya'yla birlikte ligin en iyi kontra takımı. Emre Kılınç kontra oyununda büyük eksik ama Erdoğan da iyi kötü o eksiği dengeliyor. Trabzon çoğu Anadolu takımına verdiği o boş alanları yarın Sivas'a da verirse Uğurcan'ın performansına göre fena cezalandırılabilir. Trabzon deplasmanını oyun karakteri gereği bu ligde en iyi oynayabilecek takımlardan biri Sivas esasında ama tabii ne olursa olsun büyük takım deplasmanında o baskıyı kaldırmak kolay iş değil.

Bana güven,Ts alsın.Ts 3-4 hafta daha böyle giderse Fb'yi atarız Ts ile kafa kafaya kalırız.Ts puan kaybeder daha son düzlükte falan
daha ts nin alanya,göztepe dep var bizle de oynuycaklar ve ayrıca ts kolay maçlarda süpriz puan kayıpları yaşayabilecek bi klüp

Stratejik düşünürsek Trabzon kazanması bize yarar hem fikstürleri bizden zor hem de bizim sahaya gelecekler Trabzon kazanırsa Fener'in umudu biter haftaya olan maçı bile etkiler o yüzden duygusal değil stratejik bakmak lazım kazandıkları taktirde maç eksiğini hesaplarsak 6-9 arası puan olur.

Stratejik düşünürsek Trabzon kazanması bize yarar hem fikstürleri bizden zor hem de bizim sahaya gelecekler Trabzon kazanırsa Fener'in umudu biter haftaya olan maçı bile etkiler o yüzden duygusal değil stratejik bakmak lazım kazandıkları taktirde maç eksiğini hesaplarsak 6-9 arası puan olur.

Bizim maçı ölüm kalım maçı olarak görüyorlar şampiyon olmaktan çok bizim şampiyon olmamamızı istiyolar istediğin taraftan bak haftaya o maçta 1 sezonluk top oynuyacaklar.

Geri
Üst Alt