- 1 Şubat 2009
- 24.807
- 24.970
- 3.048
Yahu bize ne fenerden? Erteleme maçını kazandıklarını varsayarsak 5 puan önümüzdeler.Trabzonspor'un bugün kazanması lazım ki Fener'in fişi çekilsin.
Beraberlik işimize gelir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu bize ne fenerden? Erteleme maçını kazandıklarını varsayarsak 5 puan önümüzdeler.Trabzonspor'un bugün kazanması lazım ki Fener'in fişi çekilsin.
TS yensin.
Hatta erteleme maçı olan Malatya maçını da yensin, 47 olsun. Bu, FB ile 9 puan fark demek. Kalan 12 haftada hem ikili averaj hem de 9 puan fark, kapanması çok zor bir avantaj. Düşünün ki FB'nin 12/12 yaptığı durumda bile, TS'nin minimum 3 mağlubiyet, 1 beraberlik almasını beklemesi gerekiyor. Bu da Fenerbahçe'nin her hafta, lig boyu kisaldikca elinin ayağının dolaşmasını sağlar ve Fenerbahçe'yi yarıştan egale etmek demektir.
Bize gelince, TS ile 4-5 bandında puan farkı hiç önemli değil, çünkü İstanbul'a Arena'ya gelecekler. Ayrıca hemen hemen bize çok benzer bir fiksturleri de var, ayrıca FB ile ikili bir kupa ayağı oynayacaklar tam da fikstürün kızıştığı dönemde. Biz ise tek kulvarda dinlene dinlene gideceğiz.
Olsun ya en kötü TS sampiyon olur.Haftaya fb bizi yener bjkde tsyi yenerse fark olur yine 6 fb yarıştan kopmaz fbyi yarıştan koparıcak tek senaryo bizim bunları yenmemiz başka çare yok ha yok ts bjk maçını da alırsa bize de 8 p fark yapıcak ondan sonra uğraş dur.
Ya bı tutturmusunuz devlet desteği devlet desteği. Aynı kot kafalı Fbliler gibi.trabzonun devlet desteğini küçümseyenler görüyorum
şimdi fenerle kapıştıkları için önemsemiyorsunuz ama adamlar açıkça şampiyon yapılmaya çalışılıyor
yarın başbaşa kalınca sorun yaşarsak görürüm o zaman
trabzon denen camia tepetaklak olmalıdır
Ya bı tutturmusunuz devlet desteği devlet desteği. Aynı kot kafalı Fbliler gibi.
Perde arkasında maddi olarak bir destek olduysa bunu bilemem, ama iddaa eden mecra da bilemez. İspatlamak lazım. Böyle bir destek ispatlansin, en başta karşıda biz duralım.
Saha içinde ise ben bir destek göremiyorum vallahi adamlar çatır çatır oynuyorlar, güzel de kadroları var.
Hatta saha dışında en büyük desteği bana göre yine FB alıyor.
En büyük algıyı, otekilestirmeyi, şiddet altyapili tahrikleri vs vs yine FB'li yazar ve yorumcular ve yöneticileri yapıyor.
Abi ben de onu diyorum. Maksadım uzatmak değil ama bu konuya çok kızıyorum.ts sene başında çok iyiydi ama 5-10 haftadan sonra top filan oynadığı yok
saha içinde de dışında da baya baya kollanıyor
ödenekten giden paralar, verilen cezaların minimumun bile altında olması bunu gösteriyor işte
hatta oyun konusunda son 10 haftaya filan baksak fener de sivas da hatta başak da tsden daha iyi oynuyor
sene başında bu sene biz olamazsak onlar olsun dediğim takımın mevcut hali damadın kişisel tatminine dönmüş durumda
adamlar onun desteği için durduk yere hoca gönderdiler
Abi ben de onu diyorum. Maksadım uzatmak değil ama bu konuya çok kızıyorum.
Ödenekten ne parası gitmiş, ispatli mıdır nedir? Mesela İBB başkanı değiştikten sonra Başakşehir'e yapılan desteği yeni başkan belgeleri ile yayınladı. Bunda böyle bir şey var mı, yoksa klasik FB'li uydurması mi?
Verilen cezalar vs demişin, ben bir tek Sorloth'u biliyorum bu konuda, onda da bence haklı bir indirim oldu. Hatta o hatayı yapan hakemin düdüğünü astirmalari da lazımdı onda eksik kalmışlar.
Bu FB'li medyanın algısına gelmeyin. Yok TS kollaniyormus da damatmis da yok siyaset spora karışmış da bilmemne.
Siyasetin spora karıştığını şimdi mi anlamışlar?
Bir de düz mantık, hadi TS damadın takımı da kayınpederi ne yapacaz?![]()
Ispati var. Unal kovulduktan sonra Ts taraftari bakan Albayrak'i sucluyordu. AKP Trabzon vekilleri bakanimiz para yardimi yapiyor niye boyle yapiyorsunuz diyordu. Adil Gevrek'in Guilerme 40 bine gitmedi araya hatirli kisiler girdi aciklamasi da var.
Sahada bence de Trabzon iyi oynuyor ama maddi destek kesinlikle var Albayrak'tan.
O eski bakan ve Ts baskani Faruk Özak ile ilgiliydi sanki. Yenisi de mi cikti?bu para aktarma olayı da wikileakste çıkmamış mıydı
O eski bakan ve Ts baskani Faruk Özak ile ilgiliydi sanki. Yenisi de mi cikti?
Şike sürecinde FB'yi kolladilar (Ridvanin falan net açıklaması var)Ispati var. Unal kovulduktan sonra Ts taraftari bakan Albayrak'i sucluyordu. AKP Trabzon vekilleri bakanimiz para yardimi yapiyor niye boyle yapiyorsunuz diyordu. Adil Gevrek'in Guilerme 40 bine gitmedi araya hatirli kisiler girdi aciklamasi da var.
Sahada bence de Trabzon iyi oynuyor ama maddi destek kesinlikle var Albayrak'tan.