SL 19/20 H:23 | Beşiktaş 2-2 Trabzonspor | MS | 22 Şubat

Bi de sinir krizleri falan geçiriyorlar vay efendim bjk yenmeli veya berabere kalmaliymis. biri de futbol fukaraları falan yazmış. Krizlere falan giriyolar. Yarın Allah korusun fener bizi yenerse bugün trabzon puan kaybetsin diyenleri tek tek bulup özelden tartışacam eğer trabzon da bugün puan kaybederse. Ne için Beşiktaş yenmeli diyorum adama eee trabzon rakibimiz diyor. Tee allam yarabbim. Ulan yarın feneri yeneriz trabzonu kendi sahamızda yeneriz bjkyi yeneriz zaten şampiyon oluruz. Ben bjk kadar bile iyi top oynamadığımizi düşündüğüm için trabzonun yardirip gitmesini istiyorum. Biz olacaksak zaten trabzonu yenince üstüne çıkarız diyorum tekrar edeyim mi bi daha.

Atanın ve tutanın iyiyse bizim ligte şampiyon olursun derler hamsiler o.acidan avantajlı
Bizde tutan var atan yok

Futbolda nefsi mudafaa diye birsey var da haberimiz mi yok
Yaptigi hareket kasti
Bizim oyunculardan biri yapsa en az 3-4 mac verirler
Hatta yapmasina gerek yok normal kirmizi karta bile ceza veriyorlar
Belhanda fener macinda ceza almamisti adami dinden imandan cikardilar diye

Ts'nin daha Alanya, basak, biz ve daha oynamadigi Malatya maci var. Ayrica fb ile 2 tane sert gececek kupa maci var. Ts bugun kazansa sorun olmaz ama riske girmeye gerek yok. Bu macta puan kaybetmeliler.

Önümüzde kol gibi fikstür var. Fenerbahçe’nin zor maçı kalmadı sayılır. Her şey tersine dönebilir bir anda.
Başka arkadaşlar da yazdı gerçi ama zoru kolayı yok artık gördük geçen hafta en kolay denilen A.gücü maçında nasıl zorlandıklarını,biz önümüzdeki takımlar nasıl puan kaybeder onu düşünelim.

Atanın ve tutanın iyiyse bizim ligte şampiyon olursun derler hamsiler o.acidan avantajlı
Bizde tutan var atan yok

375

Muslera vs Uğurcan kıyası yapmadınız mı daha.d

Trabzonun atanı ve tutanı iyi.
Bizim tutan iyi atan yok.
Fenerbahçe’de tutan yok atan iyi
Beşiktaş’ta tutan yok atan yok
Başakşehir tutan var atan yok.

ekibimiz eğer şampiyon olacaksa ts puan kaybetmeli matematik bilimine göre
şimdi ts puan kaybetsin diye ifbli mi oluyo haa

o zaman Galatasaray şampiyon olmasın diye ts yensin diyo kripto kuşlar mı desin diğer tarafta

böyle saçma kuş imaları yapanlara uyarı gelecektir sonra neden demeyelim

Trabzon bugün kazanırsa şampiyon olur vermez bu saatten sonra.

Geri
Üst Alt