- 10 Mart 2013
- 121.623
- 158.416
- 5.068
Uff snne be sLkKeyfin nasil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uff snne be sLkKeyfin nasil
Belhanda fener macinda ceza almamisti adami dinden imandan cikardilar diyeFutbolda nefsi mudafaa diye birsey var da haberimiz mi yok
Yaptigi hareket kasti
Bizim oyunculardan biri yapsa en az 3-4 mac verirler
Hatta yapmasina gerek yok normal kirmizi karta bile ceza veriyorlar
Başka arkadaşlar da yazdı gerçi ama zoru kolayı yok artık gördük geçen hafta en kolay denilen A.gücü maçında nasıl zorlandıklarını,biz önümüzdeki takımlar nasıl puan kaybeder onu düşünelim.Önümüzde kol gibi fikstür var. Fenerbahçe’nin zor maçı kalmadı sayılır. Her şey tersine dönebilir bir anda.
nazar değmesin nasıl der bir Galatasaraylı sen iyi misinAtan tutan valla müthiş
Nazar değmesin.
La ukalalik yapacagina biraz araştır gözün zaten görmüyor anladim, Karius tam 12 kilo fazla Uğurcan dan.. 78 kilo Ugurcan 90 kilo Karius.. hadi git kendine gülKariusun yarisi kadar mi. Arkadaş 1915 yılında değiliz. Google u falan geçtim göz var nizam var.
Atanın ve tutanın iyiyse bizim ligte şampiyon olursun derler hamsiler o.acidan avantajlı
Bizde tutan var atan yok
Oyle bir şey yok. Olsa idi futbol değil smackdown olurduGolde faul maul yok arkadaslar. Futbol izleyen adamlarsiniz. topa mudahalenin ne oldugunu bilmiyormusunuz. Topa mudahale ettikten sonra rakibe dokunup dusurmekte bir mahsur yok.
Fotoğraf uzaktan İbrahim Tatlıses in şemamme klibini koydun sandım.Meğerse kupaları tutuyormuşunLa ukalalik yapacagina biraz araştır gözün zaten görmüyor anladim, Karius tam 12 kilo fazla Uğurcan dan.. 78 kilo Ugurcan 90 kilo Karius.. hadi git kendine gül![]()