SL 19/20 H:23 | Beşiktaş 2-2 Trabzonspor | MS | 22 Şubat

Tsnin yenilmesine sevinenleri çözemiyorum neye seviniyorlar. Fb veya bjk şampiyon olsun diye seviniyorsanız haklısınız

Galatasaray şampiyon olsun istiyoruz ve rakiplerden korkmuyoruz. Galatasaray’a güveniyoruz. Bu kadar. Siz zaten Galatasaray’ın şampiyonluğuna inanmadığınız için Fener olmasın yeter modundasınız. Aynı yolun yolcusu değiliz yani.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maça özel hazırlandığı belli

IMG_20200130_162634.webp

Harika bir sonuç umarım maç böyle biter şu bjkden şampiyonluk yolunda hala korkan varsa Allah akıl fikir versin ne diyeyim.. Önlerindeki 6 takım da sıçıp bunlar mı şampiyon olacak biraz mantıklı olun..

Galatasaray şampiyon olsun istiyoruz ve rakiplerden korkmuyoruz. Galatasaray’a güveniyoruz. Bu kadar. Siz zaten Galatasaray’ın şampiyonluğuna inanmadığınız için Fener olmasın yeter modundasınız. Aynı yolun yolcusu değiliz yani.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha kolay olmak varken niye rakipler havaya girsin kafanız mı güzel abi neye inanmıyorum neyden korkuyorum ne kafası yaşıyosun

Mac böyle biterse yarın bi maglubiyet kredimiz açılıyor gibi. Ama fb alirsa sampiyonluga daha yakin olur bizden

Geri
Üst Alt