SL 19/20 H:23 | Beşiktaş 2-2 Trabzonspor | MS | 22 Şubat

beraberlik neresi iyi? tsnin maç eksiği var bu maçı kaybetseler çok güzel olacaktı.
Rakipler toplam 4 puan kaybetti. Ayrica umidini tamamen yitirmis tinercileri evinde rahat yenersin. Trabzon’la teketek kalalim, mutlaka tokezlerler son duzlukte. Tokezlemezlersede sikecilerin yada Basaksehir’in sampiyon olmasindan iyidir. Artik sikecilerde kazanmak zorunda ayrica. Yarin kaybetmezsek cok iyi bir hafta sonu olur.

Apo ve Fiko bu berbat kadroyu nasil kurmuslar transferler resmen fiyasko

Salak huseyin cimsir dogan erdogan macin en kotusuydu sturidge le birlikte doganin yerinde parmak sturidge yerine ekubanla baslasa trabzon maci net kazanirdi

Sörloth cezalı olacağı maçlarda gol atıyor kimsenin sorguladığı yok.

Rakipler toplam 4 puan kaybetti. Ayrica umidini tamamen yitirmis tinercileri evinde rahat yenersin. Trabzon’la teketek kalalim, mutlaka tokezlerler son duzlukte. Tokezlemezlersede sikecilerin yada Basaksehir’in sampiyon olmasindan iyidir. Artik sikecilerde kazanmak zorunda ayrica. Yarin kaybetmezsek cok iyi bir hafta sonu olur.
bjk yi rakip olaraks aymıyorum ben. bu maçı alsalarda şampiyonluk şansları yoktu. ts en güçlü aday. bizim fikstürde ortada. geçen yılki başakşehir gibi olmaz ts'nin sonu öyle kolay kolay.

Maçın başlarında BJK'nin öne geçeceğini düşünüyordum çünkü TS golü atmış olsa bile eziliyordu. BJK çok hırslı olmasının yanında aynı zamanda tüm dönen topları da fiziksel üstünlük kurarak alıyordu.

TS'nin hocası maçı benim gibi izledi. Maça denge getirecek tek bir hamle yapmadı. Kendisinden hiç bir şey olmayacağı bugün belli oldu.

Bu arada BJK fark atamadı ise bu oyuncularının kalitesiz ve bazen de bencil olduklarından ötürü.

Son not TS'nin ikinci gölüne. Sorloth'un vuruşu değil, arka direğe yaptığı o koşu 10 numaraydı. Tebrikler.

Öyle değil işte Trabzon geriye düştük yine de kaybetmedik vs diye yine gaza gelicek. Malatya maçları var daha. Eşitlememiz gerekiyordu en azından puanları. Şimdi bizim maç dışında 1 maç daha puan kaybetmeleri gerekiyor.
Aramızda 3 puan fark var. Daha bizim fenerle maçımız var oradan beraberlikle çıkarsak 2 olur. Hadi Malatya deplasmanını kazandı diyelim (bence kazanamayacaklar) puan farkı 5 olur. Biz onları yendiğimiz taktirde 2 olacak. Ayrıca ikili averaj da bize geçecek. Ayrıca onların fikstürü daha zor. Fb ile 2 zorlu maça çıkacaklar. Biz kalan maçlarımızı kazandığımız taktirde şampiyon oluruz. Aynı geçen sezonki gibi.

bjkye bok atmaya gerek yok sonderece mükemmel oynadilar, diaby nkodou o bencil hareketleri yapmasalardi rahat almisti, biz bu bjk nasil yenebiliriz ben kara kara onu düsünüyorum, bir gercek varki oda en zor fikstür bizde olmasi.

Geri
Üst Alt