Necmi Koyuncu
Cezalı
Kazanacağımıza hala inanıyorum belhandanın sarısı kötü oldu iyi savunma yapıyor çünkü seri tek başına patlar bir de adem girer falcao çıkarsa hala gözüken galibiyetimizSinirlenme hemen, gerilmişiz zaten İso
Kazanacağımıza hala inanıyorum belhandanın sarısı kötü oldu iyi savunma yapıyor çünkü seri tek başına patlar bir de adem girer falcao çıkarsa hala gözüken galibiyetimizSinirlenme hemen, gerilmişiz zaten İso
seri sayesinde geriden inanilmaz iyi cikiyoruz. nazar degmesin.
Girmese yine gol olur muhtemelen. Zaten dengesiz giriyor tüm toplara Marcao.Biliyorum ama marcao öyle salak gibi o topa girmeyecek işte burasi iğrenç bir stad
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben pozisyonu görmedim de, anlatılanlara göre Diagne'nin geçen sene Rize deplasmanında aldığı penaltıya benziyor. Ama o 2. müdahelelere ligde kaç defa penaltı verilmiş şimdiye kadar? Eyyamınız batsın...Toroglu net penaltiydi diyor
Tolga kötü ama diri ilerde boş kalırsa bize sıkıntı yaratabilir. Bizim dede yetişemez ona.Mariano cok etkisiz. Tolga'da zaten bir numara yok oyuna daha cok girmeli. Feghouli tek basina kaldigi icin ne yaptigi belli olmuyor. Henry'ye daha cok top atilmali. Isla 'nin yanindan yuruyerek gecmeli. AMA Omer de onun onune cok geciyor. Dolayisiyla Henry de olmasi gereken yerde etkisiz gozukuyor. Belhanda sinirlerine hakim oldugu surece sahada kalabilir.
kes lanbanlamazsan afişin hahahahahahahaj
Bunlar Tolga'nın kaçırdığı golden sonra sandalye kıran aile değil miydi![]()
![]()