- 12 Mayıs 2012
- 8.994
- 1.314
- 1.298
ikinci yari yine hakem devreye girer ve fener maci alir. Adim gibi eminim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vermezlerdi penaltıyı iyi ki gol olduiki kisi fegi indiriyor cekerek neyseki o yuzden donk bosta kalip kafayi altayin agazina soktu.
o ayri meselevermezlerdi penaltıyı iyi ki gol oldu
Tek kale oynuyoruz Onyekuru karşı karşıya 3 tane kaçırdıİzleyim mi renktaşlar korkuyorum kötü bir hissiyat var izlersem ikinci yarı b.ka saracak gibi hissediyorum. İlk yarıyı izlemedim zaten
İzleme renktaş o zamanİzleyim mi renktaşlar korkuyorum kötü bir hissiyat var izlersem ikinci yarı b.ka saracak gibi hissediyorum. İlk yarıyı izlemedim zaten
Falcao cok iyi lan ne anlatiyorsunuz adamin isminden korkuyorlar 2-3 kisi tutuyor aralarindan cikiyor falan. Hirsi da var. 60a kadar birakin savassin sonra ademi sokar isi bitiririz
Mariano cok etkisiz. Tolga'da zaten bir numara yok oyuna daha cok girmeli. Feghouli tek basina kaldigi icin ne yaptigi belli olmuyor. Henry'ye daha cok top atilmali. Isla 'nin yanindan yuruyerek gecmeli. AMA Omer de onun onune cok geciyor. Dolayisiyla Henry de olmasi gereken yerde etkisiz gozukuyor. Belhanda sinirlerine hakim oldugu surece sahada kalabilir.
Onyekuru penaltıdan once cok net 2 pozisyon harcadi masayi kirdim
Falcao değil miydi yere çarptırmaya çalışan
ben aha gitti belos dedim orda ama iplemedi sasirdim kaldimSarısı olan belhandanın ozanın yaptığı çirkefliğe karşı hiç oralı bile olmaması maçı ne kadar istediğimizin göstergesi. Hadi ulan bi kere de bize gülsün şans
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tolga kötü ama diri ilerde boş kalırsa bize sıkıntı yaratabilir. Bizim dede yetişemez ona.
Toroglu net penaltiydi diyor