Sen de öldürdün ha serbest düşüşte ki zivas mı yoksa bjk karşısında bile leş atan akbil mi bizi zorluyacak Alanya da son haftalara doğru iddaasız konuma düşerlerse çakar geçeriz.
ibfk da bi bok yok bence. ilaveten seyircisi yok. o haftaya getirirsek yenebiliriz eger daha önce havlu atmazsak tabi. ben yinede 1 puan dedim o maca

Bak ciddi anlamda bizi zorluyacak maçlar Kadıköy dep, içerde ts, bjk maçı, rize dep küme düşme hattında takılmaya devam ederse Ankara dep de zor olur.
haysiyetsiz rizesporu yeneriz bence. hasan kartal barzosu hakemi cekip vurmak istedim falan diyecek yine mac sonu. görüyorum. muhtemelen sezon boyunca küfür ettigimiz elemanlardan biri o macta 3 puani getirir. tesvik primi alanlar hep rezil rüsva oluyor bize karsi.

haysiyetsiz rizesporu yeneriz bence. hasan kartal barzosu hakemi cekip vurmak istedim falan diyecek yine mac sonu. görüyorum. muhtemelen sezon boyunca küfür ettigimiz elemanlardan biri o macta 3 puani getirir. tesvik primi alanlar hep rezil rüsva oluyor bize karsi.

Köpek gibi saldıracaklar o maçta düşmesini en çok istediğim takım zaten kamera açısı yüzünden maçları da izlenmiyor

Köpek gibi saldıracaklar o maçta düşmesini en çok istediğim takım zaten kamera açısı yüzünden maçları da izlenmiyor
Rize Süper Lig'e ciktigindan beri Ugur'la birlikte su capsizlari düsürmek icin ugrasiyoruz, totem yapiyoruz ama yemedi simdiye kadar. Alanya ve Denizli'nin stadlari da iyi degil. Kasimpasa'nin stadi bile eskidi.

Bu maçta 1 puan bizi şampiyon yapar kalan hiçbir deplasmanda yenilmeyiz diye düşünüyorum iç sahada zaten firesiz geçmek zorundayız.

Antu'da bile galibiyetten bu kadar emin olan kesim yokken burada bazı isimler çok sırıtıyor.

Son Kadiköy macinin 2.yarisinda %22 topla oynayan takimdan gol yedigimizden beri bende zerre ümit yok bu stadyumda oynanacak maclarla ilgili.

003b365030ce5531bead3681c9a9e880533241.jpg

Ersun'un yerinde herhangi bir teknik direktör olsa böyle bir kadro cikarirdi. Fatih Terim bu maci almak zorunda.

Yedek: Altay-Rami-Tolgay-Tolga-Zajc-Ferdi-Ekici-Mevlüt.​

Serdar'a havadan değil arkasına hızlı top atsak maç boyu Onyekuru 2-3 kırmızı kart yedirir :D

Daha genis, daha kaliteli bir kadroya sahibiz. Fener'de sonradan oyuna girip skora katki yapan 2 oyuncu var. Ferdi Kadioglu ve Deniz Türüc. Puan getiren katki yapan tek oyuncu Ferdi, o da 2.hafta son dakikada yaptigi ortayla gelen gol. Fener'in kulübedeki oyunculari zayif. Ersun hep sabit ayni adamlari oynatiyor. Ersun 14 sabit oyuncu belirlemis, bunlarin disina cikmiyordu. Zanka ve Moses ayrilmasa bu sayi 16 idi. Bu 16 oyuncunun disinda en fazla süre alan oyuncu Ferdi, o da son hamle olarak giriyor Emre Mor gibi. 252 dk oynatmis, 3 mac bile etmiyor. Gustavo, Emre ve Rodrigues olmadigindan geriye sabit kullandigi adamlardan sadece 11 kisi kaliyor. Sakatliktan yeni cikmis Hasan Ali'yi mecburen oynatacak gibi görünüyor, Hasan Ali oynamazsa 11.oyuncu bu kez yine hic forma giymeyenlerden biri olacak, onu da yapmaz.

Altay
Isla Serdar Jailson Hasan
Ozan Tolga
Dirar Kruse Deniz
Muriqi​

Geri
Üst Alt