Serkan Gürkan
10 Numara!
- 22 Mayıs 2011
- 12.779
- 2.587
- 1.618
Malatya Trabzon macı ne zaman bunlar hala neyi bekliyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beraber kalıp champ olmak => ifblilere arefeyi gösterip bayramı göstermemek => sexi 1 olayHer sene ayni tabloya surukleniyoruz cok ilginc
Benim de rüyamda gördüğüm skor.0-20-2 kazanırız...
Halil Umut
Cücü
diger ikisi serefsizdir
Fener'e kaybedebiliriz ama Sivas, Başakşehir ve Alanya deplasmanlarindan minimum 6 puan alırız. Ben bu 4 maçtan 6-10 puan arası cikartacagimizi düşünüyorum. En yüksek ihtimal 7-9 puan.FB, Sivas, Basaksehir ve Alanya deplasmanlarina en fazla 1'er puan verdim ben. Su 4 macta 4 puandan fazlasini alabilecegimizi düsünmüyorum.
FB, Sivas, Basaksehir ve Alanya deplasmanlarina en fazla 1'er puan verdim ben. Su 4 macta 4 puandan fazlasini alabilecegimizi düsünmüyorum.
Insallah kazasiz belasiz atlatip en kötu beraberlikle yolumuza devam ederiz renktasben öyle düşünmüyorum daha çok maç var.
Firat veya Cuneyt verilirse maca cikmaya gerek yok.Fırat diyolar ya inş değildir. Bizimkiler az baskı yapsa şu maça. Ali koç çrş ağlayacakmış heralde
Ilk 45 dakika gol yememeliyiz. Atıp atmamamiz önemli değil gol yemeyelim 0-0 gitsin. Son dakikalara kadar berabere götürelim. Biz gol atınca sapıtıyoruz. 75 ten sonra atılacak bir gol bunların osurugunu düğümler bu sefer.
Bu 4 mactan 4 beraberlik cikarsa sampiyonluk ihtimali %80, en az 2.lik %100. Basak ve Alanya’yi otturecegimizi dusunuyorum.FB, Sivas, Basaksehir ve Alanya deplasmanlarina en fazla 1'er puan verdim ben. Su 4 macta 4 puandan fazlasini alabilecegimizi düsünmüyorum.
Bu 4 mactan 4 beraberlik cikarsa sampiyonluk ihtimali %80, en az 2.lik %100. Basak ve Alanya’yi otturecegimizi dusunuyorum.
Sen de öldürdün ha serbest düşüşte ki zivas mı yoksa bjk karşısında bile leş atan akbil mi bizi zorluyacak Alanya da son haftalara doğru iddaasız konuma düşerlerse çakar geçeriz.
adamlar oynuyor oynuyor yeniyor serefsizlikle bi alakasi yok bence hele ali palabiyigin itlik yaptigi macta bile feneri yendilerts mutlaka puan kaybetmesi lazim
serefsizler 19 araliktan beri sadece mac kazaniyorlar lakin
zor