En son ne zaman şöyle kıran kırana geçmiş, topun bir o kalede bir diğer kalede olduğu Premier lig seviyesi bir Galatasaray-Fener maçı izledik? Yine 0-0 bitmeye aday bir derbi.

Sonra da dünya derbisi diyorlar bu maçlara. Kepazelikten başka bir şey değil.

FB, Sivas, Basaksehir ve Alanya deplasmanlarina en fazla 1'er puan verdim ben. Su 4 macta 4 puandan fazlasini alabilecegimizi düsünmüyorum.

FB, Sivas, Basaksehir ve Alanya deplasmanlarina en fazla 1'er puan verdim ben. Su 4 macta 4 puandan fazlasini alabilecegimizi düsünmüyorum.
Fener'e kaybedebiliriz ama Sivas, Başakşehir ve Alanya deplasmanlarindan minimum 6 puan alırız. Ben bu 4 maçtan 6-10 puan arası cikartacagimizi düşünüyorum. En yüksek ihtimal 7-9 puan.

Bunu söylerken futbolumuzu beğenmediğimi ve 55-60'dan sonra takımın fiziksel olarak bittiğini de belirteyim. Ama rakipler kötü. En büyük şansımız bu.

Bizim oyle bir zamanda gol atmamiz gerek ki sure olarak karsilik verebilecek zamanlari olmamali.
Yoksa galibiyete ihtimal vermiyorum.
Bunlarda oyle bir bal var ki Tolga gider 30 metreden vurur bizim adamin kicina filan carpar ama o top bi sekilde gol olur yani...

Battı balik yan gider. Bam bam bam ciksak keske.

Lemina oynayamazsa:

_____________Muslera_______________

Mariano____Donk____Marcao____Saracchi

____Feghouli___Seri___Omer___Akbaba___

__________Adem____Falcao_____________

Lemina oynarsa:

_______________Muslera________________

Mariano_____Donk_____Marcao_____Saracchi

_____Feghouli____Seri___Lemina____Ömer___

____________Falcao_____Emre____________

Sen de öldürdün ha serbest düşüşte ki zivas mı yoksa bjk karşısında bile leş atan akbil mi bizi zorluyacak Alanya da son haftalara doğru iddaasız konuma düşerlerse çakar geçeriz.

Ilk 45 dakika gol yememeliyiz. Atıp atmamamiz önemli değil gol yemeyelim 0-0 gitsin. Son dakikalara kadar berabere götürelim. Biz gol atınca sapıtıyoruz. 75 ten sonra atılacak bir gol bunların osurugunu düğümler bu sefer.

Geri
Üst Alt