İşin en kötü yanı da yazın gene sıfırdan kadro kurmak zorunda olacağız.

Yalniz Falcao'nun penaltisini es geçmemek lazim. Her adam öyle kritik bir anda öyle bi atmosferde bu kadar kılçıksız vuramaz topa. İyi forvet başka, büyük forvet başka bi olay.
Bir an herkesde penaltıyı Belhanda kullanacak gerginliği oldu neyseki ucuz atlattık :asd:

ERfMNW5X0AEeYpQ

Sevinçten heyecandan yarın iş yerimde yapacağım taş..tan söz verdiğim bir kilo baklavayı keyifle yedireceğimden Çevremdeki onlarca kuşun o surat ifadelerini ağlamalarını zırlamalarını görebilme heyecanı ile hepinize iyi geceler şen ola cimbom şen ola :cimbom::cimbom::cimbom::cimbom::cimbom::cimbom::cimbom:

Lemina, Onyekuru kalır Mert Hakan ve Emre Kılınç gelir
Feg, Belhanda, Maicon, Babel, Diagne falan alayını satıp en azından Onyekuru'yu satın almak lazım. Lemina ve Seri de kalmalı bir şekilde. Para lazım. Sağ bek lazım. Hele şu sezonu bir bitirelim bir hal çaresine bakarız. Aldığımız adamların bir çoğunu çöpe çıkardık zaten.şener, jimmy, mor ,babel, taşdemir, nzonzi vs

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ahaha @Osman SEDEN orayı çok iyi hatırlıyorum yeni bi sekme açılmıştı onu kapatmakla ugrasıyodum görmemiştim :D tam o arada ercan tanerin belhanda topuk hareketi dedigini duydum ama:D
asdas.jpg

bu hareketi emre akbaba 100 kez denesin 90ında beli kırılır 10unda bacagı (y)

Feg, Belhanda, Maicon, Babel, Diagne falan alayını satıp en azından Onyekuru'yu satın almak lazım. Lemina ve Seri de kalmalı bir şekilde. Para lazım. Sağ bek lazım. Hele şu sezonu bir bitirelim bir hal çaresine bakarız. Aldığımız adamların bir çoğunu çöpe çıkardık zaten.şener, jimmy, mor ,babel, taşdemir, nzonzi vs

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seri kalmaz talibi çok muhtemelen Lemina'nın yanına Mert Hakan oynayacak ama asıl mesele şampiyon olursak kadroyu daha da güçlendirip tamamen Bayern, Juventus gibi olup lige ambargo koymak lazım

Geri
Üst Alt