Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
orda kacırıyoduk herhalde hemen bakınıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orda kacırıyoduk herhalde hemen bakınıyorum
Sabaha kadar dinletsinler o keyifle kimse o marşları duymazŞimdi görüyorum ezikler maç sonu bizim taraftara marş açıp dinletmişler))
tarafıma hala bişey ulaşmadı flütçüdayıBu video totemi ile aksam galibiyet gelirse @Onur Bakır ile kaliteli bir gece gecirmeni saglayacagım.
Leminayı 1 yıl daha uzatıp yanına bi tane saf ön libero almaya çalışmak lazım. Onyekuru umarım kalır feg+belhandayı satıp oyunkurucu kanat tarzı bi sağ açık almak lazımİşin en kötü yanı da yazın gene sıfırdan kadro kurmak zorunda olacağız.
Bir an herkesde penaltıyı Belhanda kullanacak gerginliği oldu neyseki ucuz atlattıkYalniz Falcao'nun penaltisini es geçmemek lazim. Her adam öyle kritik bir anda öyle bi atmosferde bu kadar kılçıksız vuramaz topa. İyi forvet başka, büyük forvet başka bi olay.

Lemina, Onyekuru kalır Mert Hakan ve Emre Kılınç gelirİşin en kötü yanı da yazın gene sıfırdan kadro kurmak zorunda olacağız.
Bi panenka penaltısı gelirdiBir an herkesde penaltıyı Belhanda kullanacak gerginliği oldu neyseki ucuz atlattık![]()

valla sandım topa doğru hareketlendi gibiBir an herkesde penaltıyı Belhanda kullanacak gerginliği oldu neyseki ucuz atlattık![]()

Onu yazın konuşuruz renktaş hele dur şampiyonluğu alak biİşin en kötü yanı da yazın gene sıfırdan kadro kurmak zorunda olacağız.
Gs forması giymiş Muriç la bu tek diş
Feg, Belhanda, Maicon, Babel, Diagne falan alayını satıp en azından Onyekuru'yu satın almak lazım. Lemina ve Seri de kalmalı bir şekilde. Para lazım. Sağ bek lazım. Hele şu sezonu bir bitirelim bir hal çaresine bakarız. Aldığımız adamların bir çoğunu çöpe çıkardık zaten.şener, jimmy, mor ,babel, taşdemir, nzonzi vsLemina, Onyekuru kalır Mert Hakan ve Emre Kılınç gelir
3 gun uyumazsın artıkahaha @Osman SEDEN orayı çok iyi hatırlıyorum yeni bi sekme açılmıştı onu kapatmakla ugrasıyodum görmemiştimtam o arada ercan tanerin belhanda topuk hareketi dedigini duydum ama
Ekli dosyayı görüntüle 72592

Seri kalmaz talibi çok muhtemelen Lemina'nın yanına Mert Hakan oynayacak ama asıl mesele şampiyon olursak kadroyu daha da güçlendirip tamamen Bayern, Juventus gibi olup lige ambargo koymak lazımFeg, Belhanda, Maicon, Babel, Diagne falan alayını satıp en azından Onyekuru'yu satın almak lazım. Lemina ve Seri de kalmalı bir şekilde. Para lazım. Sağ bek lazım. Hele şu sezonu bir bitirelim bir hal çaresine bakarız. Aldığımız adamların bir çoğunu çöpe çıkardık zaten.şener, jimmy, mor ,babel, taşdemir, nzonzi vs
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi