Kubat Tokmakçı
10 Numara!
- 20 Haziran 2017
- 10.469
- 19.490
- 1.363
Babalar , Twitter’i olanlar bu köpeği şikayet etsin bi de silkin şunu..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bein özeti taraflı hazırlamış diyorlar izlemedim ama faslı atılırken sadece denizi tokatlaması var denizin terimi itip kulübeye gidişi falan yokmuş
Aynen, Terim durdurmaya çalışıyor fakat Terimi sağa doğru baya şiddetli şekilde itti sonrasında gene Terim sakinleştirdiDeniz mi Terim'i itmis? Benim gordugum Terim deniz'in yuzunu seviyordu. Terim'e hareket cekebilecek oyuncu yok Turkiye'de
Deniz mi Terim'i itmis? Benim gordugum Terim deniz'in yuzunu seviyordu. Terim'e hareket cekebilecek oyuncu yok Turkiye'de

kral bugün keyiflendirdi ya... boş kaleye atamadı bacaksız ama olsun orada manyetik bi olay oldu fahir iti son nefesini orada verdi sanırım... çok güzel bi geceydi benden bu kadar gideyim 1 film izleyeyim keyifle herkese iyi geceler handaya sahip takımın taraftarları

Jailson Serdar Hasan Tolgay Tolga gibi kazmatorlarla 3 yediklerine dua etsin çöp herifler 9 defansla oynayıp 3 gol yedi.Bu herifler toptan kafayı sıyırmış artık.Neymiş hakem maçı katletmiş onyekurunun penaltısı yanlış kararmış.Ulan mallar birebir marcao nun aynı pozizyon ama o net penmiş.Kudurun itler.Keşke kupa maçında filan bunlarla denk gelseydik.Bu sefer arenada 7 olurdu maç en az.
şimdi sırada euroleague var. tek sezonluk bi takım kurup kupayı alıp basketbol branşını kapatmak lazımEe ne olacak şimdi karıköyde de yendik geçti gitti bundan sonraki level ne olabilir ki herşeyi yaptık lan fb fantazilerim bitti artık.
Aysal bi sponsor olmadı şu takıma. Pinti herif milyar dolarlar içinde yüzüyor ben olsam yemin ederim gözüm görmez basarım parayışimdi sırada euroleague var. tek sezonluk bi takım kurup kupayı alıp basketbol branşını kapatmak lazım![]()
Ahahahahahahaha top geri sert bir şekilde gelmişti diye hatırlıyorum

Aysal bi sponsor olmadı şu takıma. Pinti herif milyar dolarlar içinde yüzüyor ben olsam yemin ederim gözüm görmez basarım parayı
Öyle bir şey olmaz olursa da finale kalsak bu sefer stadı yakmazlar tamamen yıkarlarAvrupa kupası Kadıköy'de olursa onuda alicaz bir gün.
FT nin ömrü yeterse.. bir hayali var...