Murat Terim
10 Numara!
- 8 Haziran 2011
- 14.941
- 827
- 1.428
Fenerliler sabah uyandığında hiç yataktan kalkmak istemeyecek. Nasıl koyduysak ... siz asıl zevki gün isidiginda bir fenerli gördüğünüzde alacaksınız...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bir şey olmaz olursa da finale kalsak bu sefer stadı yakmazlar tamamen yıkarlar![]()
Abi sal adami yavkral sana da ayıp oluyor böyle üst üste seri galibiyetler falan pek fırsat tanımadık ama idare et kusurumuza bakma
hem sivas başak alanya maçları var daha belki oralara kısmet olur artık @Erol S. Aydinli
Sesiniz niye cikmiyor lan amk futbol terroristleri?
Aci aci KOYDUK MU?
Kral sakin, gecti bunu yaşadık birkaç saat önceSesiniz niye cikmiyor lan amk futbol terroristleri?
Aci aci KOYDUK MU?

Kral sakin, gecti bunu yaşadık birkaç saat önce![]()
Bosver abi Marsli filmi izlenir mi uzayla ilgili en iyilerden diyolarmaç bittiği sırada o kruse feguluye omuz atıyor sonra kafasını falan ıtıyor
ozanın acıklamaları vs normal şartlarda cezalardan gün yüzü görmemeleri lazım
neyse fenerin son bi görevi kaldı ts yi kupada iyice hırpalayıp şampiyonluk yolunda önümüzü iyice açmalılar
güzel film de sen contact filmini beğenmedin ne hoşuna gider ne gitmez kestiremiyorum kiBosver abi Marsli filmi izlenir mi uzayla ilgili en iyilerden diyolar
Yok beğenmedim degil guzeldi hosuma gitti de illa dini bilimin karşısına getirme cabalari çok ucuzdu ya. Kadin karadelige gidecek tanriya inaniyon mu diye soruyorlar neymis inanmayan gitmesin bidi bidi... Alien izlemis adamim yavgüzel film de sen contact filmini beğenmedin ne hoşuna gider ne gitmez kestiremiyorum ki
Tam arşivlik maç amaŞu maçın tamamı İnternete düşerse paslayın yav boş zamanlarımızda izleriz
Belhanda = pearl harbordaki ilk dalisi yapan japon komutan