Günaydın şanlı Galatasaray taraftarı.
Bu galibiyet anamızın hak sütü gibi helaldi, şikeci denyoların iddiaları sinirimizi bozmaz aksine keyfimizi daha çok yerine getirir.
Dün çok iyi top oynadık, takım her şeye rağmen sakin kaldı. Bana kalırsa belhandanın çıkarken yaptığı hareket dışında herhangi bir defomuz da yoktu. Çıkarken o hareketi yapsa ve tek kendi kırmızı görse şu an farklı şeyler konuşuyorduk sene sonu dehlenmeli acilen.
Onun dışında, seri ve donk kusursuza yakın oynadı, fazla bir şey söylemeye gerek yok onlar hakkında. Onyekuru fizik olarak hazır olmamasına rağmen ne pozisyonara girdi (biri ozan ayısının götünden döndü hala unutamıyorum)
Muslera: kaleci nasıl şampiyonluk kazandırır her sezon neredeyse bize gösteriyor. Mehmet Ekicinin şutunu çıkaracak kaleci yok ligde, 10 cm daha uzadığına yemin edebilirim o pozisyonda. Resmen Beast Mode'u açtı. Kısaca patron çıldırdı, şampiyonluk istiyor. Ben başarıya bu kadar aç adam görmedim, 1 melo 2 muslera hakikaten.
Marcao: Penaltı çok ortada, bana göre penaltı değildi. Göt beğenmeyi bıraktığından beri yükselişte.
Feghouli : güzel birkaç deparı var, top çıkarırken güzel birkaç verkaçı da var. Onun dışında daha ekstra şeyler beklerdim. İyi ki onyekuru var zira iki fegh ile bu maçı alamazdık mesela...
Gelelim Falcaoya, ben bu herifin fizik olarak çok üst düzey olduğunu düşünüyorum. Şanssız sakatlıklar yaşadı, hatta bence bize sakat geldi diyebiliriz. Dile kolay geçen sezon Monacoda 39 maça çıkmış bir heriften bahsediyoruz. Hayvan gibi bir vücudu var, bu sezonu öyle böyle biraz falcao biraz adem ile geçirip, sezon başı (kendisi de bireysel antrenörle çalışacaktır) üstüne düşülmeli ve eski formuna kavuşturulmalı.
Ölüsü bile neler yapıyor gördük, bu ligde en az drogba kadar katkı verir. Vagner love, eto, adebayor tek başına bu ligin içinden geçti unutmamak gerekir. Falcao sadece yorgun ve talihsiz sakatlıklar geçirdi. İş ahlakı olan bir adam, ben sonuna kadar güveniyorum.