Askerdeydim bu sene foruma pek takılamadım yalnız yokluğumda kuş dediklerimiz bugün forumda söz sahibi olmuş gibi ama bu maç sonrasıbda göremedim forumda onları
Olmayan penaltıdan adamlar golü attı kaç bin mesajı olan şef gümüş kıvrım vs ünvan var adam penaltı değil diyemiyor.Adamlar atıyor biz atamıyoruz diyor.Milleti tahrik edip trollüyor.

Fenerbahçe, ligde Galatasaray'ı 6 maçtır mağlup edemiyor

Fenerbahçe, ligde Galatasaray'ı Türk Telekom Arena'da 3 sezondur mağlup edemiyor

Fenerbahçe, ligde Galatasaray'ı 3 senedir yenemiyor. (En son galibiyet 2017)

Kadıköy'de Galatasaray 3 sezondur mağlup olmuyor 2 Beraberlik 1 galibiyet

Seri bir galibiyetle terse döndü. @Uğur İz

Maç 5 - 1 bitseydi. Seromonideki çocukları skoru bildikleri için tebrik edecektim ama malesef 3 de kaldık. 😀

Bu galibiyetin anlamlı olması için önümüzdeki iki maçı kazanmamış gerekir. Ondan sonra su akar yolunu bulur 23 gelir 2-3sene trabzon ve basakla yarisiriz

İlk pozisyona penaltı diyip ikinci pozisyona penaltı değil demek sadece fanatiklik ile falan açıklanabilecek bir şey değil. Bakıyorum sosyal medyaya ünlü dediğimiz insanlar bile söylemiş bunu. Kimi takip edeceğinize kime hayranlık duyacağınıza dikkat edin, bu tipleri takip edip baş tacı etmek her şeyden önce kendinize saygısızlık.

Ya bu digiplay işini nasıl çözeceğiz fikri olan var mı ? Müşteri hizmetlerini aradım yardımcı olamadılar, internet sağlıyıcısına atıyorlar topu, dün maçı izlerken baya bildiğin 1.5-2 dk geriden geliyordu normalde bu kadar geç gelmiyordu 20-30 sn fark oluyordu, özellikle derbi maçlarda oluyor bu sıkıntı.

Seneye digiplay falan değil kesinlikle normal uydu alacağım ya çekilecek çile değil bu.

Geri
Üst Alt