kaç kaç yarın seri kötü oynadığı zamn başlığına git demiştim de haa unutma kendi konunda paylaş hatta ;D
Seri kazma zaten maçı sanki kazandıran oymuş gibi algı yapma ben siz takımı eleştirirken şampiyon olacak demiştim tabii ki hatırlatacağım bu kadar niye zoruna gidiyor ki :) Herkes feraset sahibi olacak diye bir şey yok bunun için videoya kurgu filan yapmana da gerek yok bulaşırsan cevabını alırsın niyetini de ikrar ettim kötü bir şey demedim ki iyi akşamlar :)

Seri kazma zaten maçı sanki kazandıran oymuş gibi algı yapma ben siz takımı eleştirirken şampiyon olacak demiştim tabii ki hatırlatacağım bu kadar niye zoruna gidiyor ki :) Herkes feraset sahibi olacak diye bir şey yok bunun için videoya kurgu filan yapmana da gerek yok bulaşırsan cevabını alırsın niyetini de ikrar ettim kötü bir şey demedim ki iyi akşamlar :)

:asd: sen dedin diye oluyo zaten sen demesen küme düşeceğiz
yaa sen cevap versen ne olur
istiyorsan senin konunda mesajlaşalım hitin artar ne dersin ;D

:asd: sen dedin diye oluyo zaten sen demesen küme düşeceğiz
yaa sen cevap versen ne olur
istiyorsan senin konunda mesajlaşalım hitin artar ne dersin ;D
Verdim o zaman bir şey olmuyorsa mobbing yapma. Sana kalsa hoca yönetim vesaire değişirdi şimdiye ;) Hadi sana iyi layklar ama normal bunlar sempatiyle yaklaşıyorum bana bir daha bulaşmazsan da yazmam zaten ama bulaşınca cevap geldiğinde küsme tamam mı sonuçta kurallar dahilinde herkes eşit diye biliyorum ;) Şimdi hayatına geri dön üstat istersen ya da sonunda uçurmayacaksan postlaşalım sen bilirsin hürmetler...

Verdim o zaman bir şey olmuyorsa mobbing yapma. Sana kalsa hoca yönetim vesaire değişirdi şimdiye ;) Hadi sana iyi layklar ama normal bunlar sempatiyle yaklaşıyorum bana bir daha bulaşmazsan da yazmam zaten ama bulaşınca cevap geldiğinde küsme tamam mı sonuçta kurallar dahilinde herkes eşit diye biliyorum ;) Şimdi hayatına geri dön üstat istersen ya da sonunda uçurmayacaksan postlaşalım sen bilirsin hürmetler...
hee hocayla yönetim değişiyodu bana göre iftiraya bak ;D
sana mobing yapılsa o dakika başı upladığın konuna girişin yasak olur kimsenin sana bişey yaptığı yok
ben niye küseyim yaw sen küsüp engelliyorsun da tabi beni engelleyemediğin için türlü laflar uyduruyon şuan

hadi sen de git konunu upla güneşin doğacağını bildim falan yaz ;D

hee hocayla yönetim değişiyodu bana göre iftiraya bak ;D
sana mobing yapılsa o dakika başı upladığın konuna girişin yasak olur kimsenin sana bişey yaptığı yok
ben niye küseyim yaw sen küsüp engelliyorsun da tabi beni engelleyemediğin için türlü laflar uyduruyon şuan

hadi sen de git konunu upla güneşin doğacağını bildim falan yaz ;D
Mobbingi başkası yapacak demedim :) Sen yapma dedim ;) Neyse mehmet 2018 baharından beri benimle kendince alay etmenin benden gıcık olanlar (ki çoğu engelli şu an bende) sayesinde sana layk getirdiğini keşfettiğinden beri benimle uğraştığını fark etmediğimi mi sanıyorsun :)

Yoksa abi abi diyordun :) O zaman da öyle mi demek doğru olandı ;) Mehmet bana bulaşmazsan senle ne işim olur ki??? Genelde eğlenceli postlar atmaya çalışıyorsun. Ben de diyorum ki laykları başka yerden de bulursun 2 senedir iyi ekmek yedin uğraşma istersen benimle daha fazla sonuçta takmasan da senin yaşında yeğenim var benim ciddiyim. Bu arada güneşin doğmasını değil ardanın geldiğini ilan ettiğinizde, lig gitti, fener şampiyon oldu dediğiniz de aksini söylemişim siz söyleseniz birbirinizi tebrik ediyor olurdunuz.

Gölge etme be mehmet ciddiyim senden istirhamım yöneticisin sonuçta az biraz tarafsız olmaya çalış. Sana ben hiç bulaşmıyorum gelip çocuk gibi musallat oluyorsun. Senden ricam bari bundan sonra dikkat edelim. Hürmetler...

Geri
Üst Alt