Bu pozisyonu da amma abarttık ha. Gol olmadı da ne oldu yani. Sanki Kadıköy'de hiç kazanamıyoruz
IMG_20200224_194740.webp

Bu başlıktan mı atılacaktım :) 20 yıl sonra galip geliyoruz lideri yakalıyoruz kime ne yazmışım ki atılacaktım bu başlıksa kastın :) Bak demek ki haklı çıkmayayım diye puan kaybı isteyen bile var sonucu çıkar.

Mehmet esas siz benimle üst perdeden konuşuyorsunuz da algı bunlar tabi farkında olmayabilirsiniz. Ben @Alper Altun mu benimle uğraşıyor bilemem senle konuşuyoruz.

Sen laf sokarsan bu videodaki gibi cevabını veririm ondan diyorum benimle istersen muhatap olma. Bu arada engelle diyen sizsiniz yoksa uçuyorsun diye ne oldu şimdi ayıp mı oldu???

Benden rahatsız oluyorsan asgariye indirelim etkileşimi onu diyorum var mı yanlış bir şey???

ilişkimizi bitirmeye hazır değilim

Seri kazma zaten maçı sanki kazandıran oymuş gibi algı yapma ben siz takımı eleştirirken şampiyon olacak demiştim tabii ki hatırlatacağım bu kadar niye zoruna gidiyor ki :) Herkes feraset sahibi olacak diye bir şey yok bunun için videoya kurgu filan yapmana da gerek yok bulaşırsan cevabını alırsın niyetini de ikrar ettim kötü bir şey demedim ki iyi akşamlar :)
hahaahahhaahhaha

Geri
Üst Alt