- 1 Şubat 2009
- 25.081
- 25.256
- 3.468
Bu pozisyonu da amma abarttık ha. Gol olmadı da ne oldu yani. Sanki Kadıköy'de hiç kazanamıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reupload atacağım, hangi hoster istersiniz? Google Drive? Mega
mega cooooreupload atacağım, hangi hoster istersiniz? Google Drive? Mega
Bu başlıktan mı atılacaktım20 yıl sonra galip geliyoruz lideri yakalıyoruz kime ne yazmışım ki atılacaktım bu başlıksa kastın
Bak demek ki haklı çıkmayayım diye puan kaybı isteyen bile var sonucu çıkar.
Mehmet esas siz benimle üst perdeden konuşuyorsunuz da algı bunlar tabi farkında olmayabilirsiniz. Ben @Alper Altun mu benimle uğraşıyor bilemem senle konuşuyoruz.
Sen laf sokarsan bu videodaki gibi cevabını veririm ondan diyorum benimle istersen muhatap olma. Bu arada engelle diyen sizsiniz yoksa uçuyorsun diye ne oldu şimdi ayıp mı oldu???
Benden rahatsız oluyorsan asgariye indirelim etkileşimi onu diyorum var mı yanlış bir şey???
Drive daha sağlam
mega coooo
Ben hazırım ama videonu keyifle izleyip sonunda bana laf sokman son damlaydıilişkimizi bitirmeye hazır değilim
Bu maça en çok xvideos yakışır.reupload atacağım, hangi hoster istersiniz? Google Drive? Mega
hahaahahhaahhahaSeri kazma zaten maçı sanki kazandıran oymuş gibi algı yapma ben siz takımı eleştirirken şampiyon olacak demiştim tabii ki hatırlatacağım bu kadar niye zoruna gidiyor kiHerkes feraset sahibi olacak diye bir şey yok bunun için videoya kurgu filan yapmana da gerek yok bulaşırsan cevabını alırsın niyetini de ikrar ettim kötü bir şey demedim ki iyi akşamlar
![]()
@Keramettin TANRIVERDİ @Serkan G. Veren @Sarper Yıldırım @Uğur İz @Uğur Bulut @Erman Türker @Tahir Mahir Koç @Mehmet Arslaner @Alper Altun @Kadir Ari @Ünsal Vardar @Kubat Tokmakçı @Berkan Yavuz @Taner Dr @Ahmed Arif Kesen @Hidayet Sarıdağ @Ozan Puki @Ahmet Özgün Güven @Umut Gül @Alper Yılmazlar @Melih Sönmez @Emrah Yıldırım @Osman SEDEN @Sergen Zeren @Can Karabacak @Oğuzhan Ölmez @Berkay Saraçoğlu @Hakan Duz @Melih Peker @Onur Bakır @Sıddık Gulbagci @Can BÜYÜK @Demir P. Baş @Rahmi Y. Aslan @Vasfi Vural @Murat Saylak @Murat Kara @Furkan Korkmaz @Aslan Karadağ @Musap Aydinli @Arif Ulu @Sertan Nalbant @Yunus Can @Musap Aydinli

beni kırıyorsunBen hazırım ama videonu keyifle izleyip sonunda bana laf sokman son damlaydıselamiler sevsin seni... Uğraşma yav benimle
fenere koyunca mıDünya ne güzel oldu demi
ub.mesaji
kaçıncı galibiyet oldu sn dayımEVET FBYE DALİNCAAA
ub.mesaji
Baya oldu bunları gondiklemek benim için normal birseykaçıncı galibiyet oldu sn dayım
Bizim için zaten öyle idi abi yaşasın morruk kardeşliğiDünya ne güzel oldu demi
ub.mesaji