Keşke Mensah gibi oyuncumuz olsaydı. Lemina'nın yokluğunu aratmazdı. Bugün konyayı darmadağın etti adam.

Anladik arkadaslar Belhanda les bir oyuncu da siz olsaniz yerine kimi oynatirdiniz cok merak ediyorum. Hani malum elimizde Ruben Neves filan yok ya ondan dedim.

Anladik arkadaslar Belhanda les bir oyuncu da siz olsaniz yerine kimi oynatirdiniz cok merak ediyorum. Hani malum elimizde Ruben Neves filan yok ya ondan dedim.

Ömer Donk Akbaba işte kendi kendimize işimizi zora sokmaya bayılıyoruz senin orta sahan güçlü olucak yoksa dünyanın en iyi 2 stoperini koysan da farketmez.

ortasahayı ömer donk seri yapmak en dogru tercih degilmi ?

belhanda herzaman bizi 1 kişi eksik oynatıyor ,sahada durmasının faydası ne olacak

Ömer Donk Akbaba işte kendi kendimize işimizi zora sokmaya bayılıyoruz senin orta sahan güçlü olucak yoksa dünyanın en iyi 2 stoperini koysan da farketmez.
1) Ahmet Vedat'in hakkindan gelemez
2) Orta sahayi duzeltecegim diye stoper hattini bozmak mantiksiz boyle bir macta
3) Ömer merkez orta saha oyuncusu degil. Omer orta 3'lunun solunda veya direkt sol kanat oynar
4) Akbaba Lemina olmadigi icin bu macin ozelinde lux oyuncu.

Muslera
Mariano donk marcao saracci
Feguli seri emre akbaba o.bayram
Adem
4-5-1 oynayalım kontralarla saldiralim bol faul alıp oyunu sogutalim kizdiralim bu futbol fakirlerini ikinci yarı falcao girer

1) Ahmet Vedat'in hakkindan gelemez
2) Orta sahayi duzeltecegim diye stoper hattini bozmak mantiksiz boyle bir macta
3) Ömer merkez orta saha oyuncusu degil. Omer orta 3'lunun solunda veya direkt sol kanat oynar
4) Akbaba Lemina olmadigi icin bu macin ozelinde lux oyuncu.

Ömer asıl orta sahada oynar kanada attığımız her maç verimi düştü.
Orta sahaya düzeltmek değil mecbursun Seri , Handa gibi saatli bomba 2 orta sahayı koyarsan dk başı kontra yersin baskıda saçmalayan iki isim ve çok fazla pas hatası yapıyorlar.
Akbaba olmazsa hücum tehdidin olmaz böylece rakip elini kolunu sallayarak hücum eder.

Muslera
Mariano donk marcao saracci
Feguli seri emre akbaba o.bayram
Adem
4-5-1 oynayalım kontralarla saldiralim bol faul alıp oyunu sogutalim kizdiralim bu futbol fakirlerini ikinci yarı falcao girer
Maça böyle başlamayız çünkü 1 kişi eksik yazmışsın. Ayrıca Seri bu maçta oynamamalı. Zaten mücadeleyi sevmeyen bir oyuncu. Derbide oynarsa çabuk siner. Ahmet bu maçta mutlaka oynamalı. Üçlü defans mı yaparız bilmem. Donk ön liberoya da kaydırılabilir.

Marcao'nun savunma performansı muallakta. Yanında Donk gibi ne savunmacı ne orta saha belirsiz birinin önüne Seri Belhanda koyanlar var. Böyle çıkacağını sanmıyorum hocanın. Yani umarım çıkmaz.

Renktaşlar sanki 20 yıldır evlerinde her maç eziliyormuşuz gibi algılamayın.Arkadaşlar Fenerbahçe de bizi yıllardır yenemiyor evinde bir kere de algılardan kurtulalım hakikatlere bakalım ;) Biz Fenere 6-0 Kadıköyde yenildik ama tarihimizde feneri kendi evinde yani deplasmanda 7-0 yenmişliğimiz var. 6-0'ın üstüne kupada finalde 5-1 yenmişliğimiz var.

Adamların sahasında bayrak dikip Türkiye Kupasını aldık bir daha mümkün değil zira tarafsız sahada oynanıyor. Yine adamların sahasında şampiyon olduk bir daha mümkün değil zira playoff nedeniyle oldu ;)

Yani aslında her alanda olduğu gibi bu alanda da üstünüz ama Arif ile Marcio'nun Rüştü ile Saraçoğlu'nda kedinin fareyle oynaması gibi oynadığını hatırlayamayan yeni nesil galatasaraylıların kompleksi ve fenerli algısı yüzünden bu seri bu kadar devam etti.

Bazen bana diyorlar sen 7-0'ı gördün mü diye ulan sen de 6-0'ı hatırlamıyorsun yaşın yetmiyor sibop :) Adamlar daha 3-5 sene öncesine kadar Türkiye Kupası alamıyorlardı. Bu kadar çok gerilmeyin rahat olun... Bu maçı yıllardır olduğu gibi yine Kadıköyde kaybetmeyeceğimiz gibi Allahın İzniyle de alacağız ;) Hürmetler...

Muslera
Mariano Ahmet Marcao Saracchi
Donk
Seri Ömer
Feghouli Falcao Onyekuru

fenerin kanatlarda hızlı bindirme yapabilecek oyuncuları yok dar alanda oynamaya çalışıp pres ile top kapıp etkili olmaya çalışacaklar. Donk'u stopere atıp Emre'yi merkeze çekersek tek etkili top yapacak adamları Kruse markajda olmayıp serbest oynayacak. Oyunu mümkün olduğunca kanatlara yayıp genişletmeliyiz baskıyı kırıp yormalıyız. Erken gol atınca geri çekiliyoruz ilk yarı bol pas yapıp ikinci yarı onların yaptığı gibi topu fenere verip top yapacak adamlarını kitleyip Onyekuru ile kontra aramalıyız.

Ömer asıl orta sahada oynar kanada attığımız her maç verimi düştü.
Orta sahaya düzeltmek değil mecbursun Seri , Handa gibi saatli bomba 2 orta sahayı koyarsan dk başı kontra yersin baskıda saçmalayan iki isim ve çok fazla pas hatası yapıyorlar.
Akbaba olmazsa hücum tehdidin olmaz böylece rakip elini kolunu sallayarak hücum eder.
Donk omer emre

Geri
Üst Alt