Ömer asıl orta sahada oynar kanada attığımız her maç verimi düştü.
Orta sahaya düzeltmek değil mecbursun Seri , Handa gibi saatli bomba 2 orta sahayı koyarsan dk başı kontra yersin baskıda saçmalayan iki isim ve çok fazla pas hatası yapıyorlar.
Akbaba olmazsa hücum tehdidin olmaz böylece rakip elini kolunu sallayarak hücum eder.
Omer merkez orta saha oynayamaz. 3'lu orta sahada sol ic oynar. İkisi ayni sey degil. CM oynayacak ne sertligi, ne pozisyon bilgisi, ne de top kapma becerisi var.

Akbaba hucum meziyetleri yuksek bir oyuncu olsa da defansta sifir bir adam. Senin elinde Lemina yokken Akbaba'yi oynatirsan orta sahada hangi ikili oynarsa oynasin delik desik ederler.

Neyse, hayirlisi bakalim. (bana gore) Ne kadar begenmesek ve sevmesek de bu adama bu mac muhtaciz. İnsallah GSC cenabetligi filan devreye girer de biraz is yapar.

Adamin sinir kontrolu yok ki. Uzerine oynarlar ilk yari bitmeden kirmizi kart gorur bu salak.

Akbaba sakatmi da ilk 11 e yazmiyorsunuz?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adamin sinir kontrolu yok ki. Uzerine oynarlar ilk yari bitmeden kirmizi kart gorur bu salak.
Gecen mac adama haksiz sari kart gosterdi hakem, hakem bile üstüne oynuyordu ve terime beni atacak bu hakem, oyundan al beni dedi. O sari kart pozisyonunu hatirlayin. Bu mac fas intikam tugay komutani olarak sahada olacak kral

Kolpa bilgi vermemeye ozen gosterelim.;)

4fdc3a756fe.jpeg

Gözüm kulağım Idlib’te. Şu gergin ortam da, korkunç ortam da hala birbirimizi kırıp, birbirime küfür edip nefret edebiliyoruz.

Maçın skoru umrumda değil. Taşkınlık çıkmasın. Nefret dolu açıklamalar artık dursun. Yeter be. Can veriyoruz her gün.

Maç hakkında kısa bir yorum: 24 maçtır kazanamıyoruz. Yarın da maçı kaybedeceğimizi düşünüyorum. 3-1.

Ben istediğimizi alacağımızı düşünüyorum. Bu arada u19 3:1 yenmiş kanaryalar ı 2 gol Atalay 1gol yunus

Renktaşlar sanki 20 yıldır evlerinde her maç eziliyormuşuz gibi algılamayın.Arkadaşlar Fenerbahçe de bizi yıllardır yenemiyor evinde bir kere de algılardan kurtulalım hakikatlere bakalım ;) Biz Fenere 6-0 Kadıköyde yenildik ama tarihimizde feneri kendi evinde yani deplasmanda 7-0 yenmişliğimiz var. 6-0'ın üstüne kupada finalde 5-1 yenmişliğimiz var.

Adamların sahasında bayrak dikip Türkiye Kupasını aldık bir daha mümkün değil zira tarafsız sahada oynanıyor. Yine adamların sahasında şampiyon olduk bir daha mümkün değil zira playoff nedeniyle oldu ;)

Yani aslında her alanda olduğu gibi bu alanda da üstünüz ama Arif ile Marcio'nun Rüştü ile Saraçoğlu'nda kedinin fareyle oynaması gibi oynadığını hatırlayamayan yeni nesil galatasaraylıların kompleksi ve fenerli algısı yüzünden bu seri bu kadar devam etti.

Bazen bana diyorlar sen 7-0'ı gördün mü diye ulan sen de 6-0'ı hatırlamıyorsun yaşın yetmiyor sibop :) Adamlar daha 3-5 sene öncesine kadar Türkiye Kupası alamıyorlardı. Bu kadar çok gerilmeyin rahat olun... Bu maçı yıllardır olduğu gibi yine Kadıköyde kaybetmeyeceğimiz gibi Allahın İzniyle de alacağız ;) Hürmetler...

Son kazandığımız maçta Arif oynamadı

Geri
Üst Alt