Maç günleri fanatik olan kızlara uyuz oluyorum. Samimiyetsizler. Tamamen ilgi ve prim peşindeler. İlk 11 say desek sayamazlar.
Öyle erkekler de var Instagram'dan falan maç paylaşımları yapıp alakası olmadığı halde varmış gibi takılan. İlginç bir güruh fazla vasıfları yok diye böyle şeyler üzerinden kimlik inşa etmek istiyorlar galiba..

Malatya, Konya, Rize, Alanya vs gibi bi deplasmana gitsek ne kadar kazanırız diyebilirsek en fazla o kadar diyebiliriz bugun

Maç günleri fanatik olan kızlara uyuz oluyorum. Samimiyetsizler. Tamamen ilgi ve prim peşindeler. İlk 11 say desek sayamazlar.

İlgi ve alakaya her canlının ihtiyacı var be arkadaş. İşi biliyorlar yani. Bir dizide kişisel olarak duygusallık yoktur, izlersin ve biter. Ama bir maçta ben x takımlıyım deyince ''yürü be, bravo'' almak, desteklenmek bile yüreğini ısıtıyor, neşelendiriyordur onları. Bir de dişilliklerinin cazibeliğini kullandıklarında bir anda tanrıçaya dönüşüyorlar. Sistemdeki açığı bulmuşlar kullanıyorlar :d

Malatya, Konya, Rize, Alanya vs gibi bi deplasmana gitsek ne kadar kazanırız diyebilirsek en fazla o kadar diyebiliriz bugun
Malatya presina karsi fena sacmaladik evde. Fbnin yaptigi tek bokta pres yapmak. Kondisyon ve fizik gücü yüksek olmasi. Simdide rahatlatan lemina da yok

he tahminim 2-0/3-0/3-1 felan kaybederiz

ERY06LFXsAA2C8n

Gördüğüm ideal 11'lere inanamıyorum, inanmak istemiyorum. Karşı takımın taktiği belli. Kanat oyuncuları olmadığı için oyunu ortaya yığıyorlar. Sen defansif orta saha olarak Seri'yi koyuyorsun. Taktik belli aslında. Ortayı kapat, sen daha iyi olduğun kanat bölgeni kullan. Seri, Ömer, Belhanda ortada çıkarsa muhtemelen kaybederiz.

İlgi ve alakaya her canlının ihtiyacı var be arkadaş. İşi biliyorlar yani. Bir dizide kişisel olarak duygusallık yoktur, izlersin ve biter. Ama bir maçta ben x takımlıyım deyince ''yürü be, bravo'' almak, desteklenmek bile yüreğini ısıtıyor, neşelendiriyordur onları. Bir de dişilliklerinin cazibeliğini kullandıklarında bir anda tanrıçaya dönüşüyorlar. Sistemdeki açığı bulmuşlar kullanıyorlar :d
Yok renktaş onların derdi takım kazanmış kaybetmiş değil, fotolarım like alsın takipçi kazanayım herkes beni konuşsun. Amaçları o. Yoksa takımları, futbolu pek umursadıklarını sanmıyorum. Biz mesela günlerdir maçın kritiğini yaparız, takım puan kaybedince gözümüze uyku girmez. Onlar da maçtan maça hatırlar tuttuğu takımı. Prim vermemek lazım.

Geri
Üst Alt