Baska imkan Yok maalesef. Belhanda oynayacagina 10 kisi cikarim

Ahmet Donk Marcao ile orayı kapatmak? Karşı takım fiziksel oyunu seviyor, burada ya da medyada Seri, Ömer, Belhanda yazılmış ortaya şaka gibi. Fiziksel oyunu kesip daha yetenekli oyuncularınla işi bitireceksin. Seri Lemina ile oynarken bile zorlanıyor temaslı oyunda. Ligin fizik gücü iyi takımlarından birine Seri Ömer yazılıyor orta sahaya. Çok ilginç

Nice yıllara renktaş, bu arada az önce instagramda gördüm, fanatik renktaşımız olan bir arkadaşımda paylaşmış bugün oğlunun doğum günü. La her şey 23 e çıkıyor. ;D

Derbi doğum günüme denk geldi bi galibiyet istiyorum lan son dakika birinin götüne başına çarpsın saçma sapan bir golle kazanalım istiyorum

Terimi biliyosam kadro şu %99

falkoa
henrykuru belh feg
ömer seri
saraçoğlu markao donk dede
mus
Seri oynasın mı oynamasın mı kararsızım. Adam takımın en iyi pasörü, fenerin baskısını attığı ince paslarla kırabilir. Ama fiziksel olarak kötü bi oyuncu. İkili mücadeleye giremiyor herif. Bu yüzden de oynasın diyemiyorum. Zor bir karar.

Seri oynasın mı oynamasın mı kararsızım. Adam takımın en iyi pasörü, fenerin baskısını attığı ince paslarla kırabilir. Ama fiziksel olarak kötü bi oyuncu. İkili mücadeleye giremiyor herif. Bu yüzden de oynasın diyemiyorum. Zor bir karar.
alternatifi yok malesef donku ortaya kaydırmak demek marcaonun 8-10 maçtır alıştığı tandemin bozulması demek daha kötüsü ahmetin oynaması tabii.
emre akbaba çok kaybolur bu maç zaten diğer anadolu kulüpleriyle olan maçların 60-70 dksında adı duyulmuyor. şapkadan tavşan çıkarabilir ona bişey diyemem.

emre
belh ömer

emre
seri ömer

bi farkı yok açıkçası. lemina olaydı çok farklı olurdu.

Muslera
Mariano Ahmet Marcao Saracchi
Donk
Seri Ömer
Feghouli Adem Onyekuru
Ben olsam bu onbir ile çıkarım.

Lemina yokken, o pozisyonun tek oyuncusu Donk. FB'nin zaten ahım şahım bir hücum gücü yok. Ahmet-Marcao (önlerinde Donk ile), Donk-Marcao'ya (Önlerinde Seri ile) göre ne kadar fazla gol yedirebilir ki? Ama Gustavo'suz bir FB orta sahasını, Donk ile fiziken sindirebilirsin. Orta sahayı almak çok önemli.

Ömer'i mutlaka sol iç oynatirim. Duran topları da iyi kesiyor bayağı.

Falcao'yu 60'dan sonra alırım (skora göre).

Emre Akbaba'yi da skora göre oyuna alırım. Fizik gücü açısından ezilmemek lazım FB'ye.

Kesinlikle Onyekuru'yu onbir başlatırım. FB defansı efsane adam kaçırıyor.

Belhanda'yi oynatmam. Belki gidişata göre. Düşük ihtimal ama skoru alabilirsek, 70'den sonra belki.

Hakem iyi bir hakem. İnşallah maçın önüne geçmez. Kim neyi hakediyorsa gördüğünü çalsın.

Maçın sonucuna gelince, %45 FB, %40 beraberlik, %15 GS.

FB yenerse yarışa dahil olur. GS de yarış içinde kalır.

Berabere biterse, FB kopar, GS yine iddaali olur.

GS yenerse FB dağılır, GS ise lider oluyor zaten, buradan da ligi bırakmaz GS.

Kısacası burada FB'ye yenilmek, bizim şampiyonluk şansımızı 0'a düşürmez ama FB'yi yarışa dahil eder.

Diğer iki sonuç ise bizim bayağı işimize yarıyor.

Muslera
Donk
Seri Ömer
Feghouli Adem Onyekuru

Lemina yokken, o pozisyonun tek oyuncusu Donk. FB'nin zaten ahım şahım bir hücum gücü yok. Ahmet-Marcao (önlerinde Donk ile), Donk-Marcao'ya (Önlerinde Seri ile) göre ne kadar fazla gol yedirebilir ki? Ama Gustavo'suz bir FB orta sahasını, Donk ile fiziken sindirebilirsin. Orta sahayı almak çok önemli.

Emre Akbaba'yi da skora göre oyuna alırım. Fizik gücü açısından ezilmemek lazım FB'ye.

Belhanda'yi oynatmam. Belki gidişata göre. Düşük ihtimal ama skoru alabilirsek, 70'den sonra belki.

Hakem iyi bir hakem. İnşallah maçın önüne geçmez. Kim neyi hakediyorsa gördüğünü çalsın.

Kısacası burada FB'ye yenilmek, bizim şampiyonluk şansımızı 0'a düşürmez ama FB'yi yarışa dahil eder.

+ Her şeyden önemlisi, FB'ye top yekün hücum etmem, topu FB'ye veririm, arkada alan kovalarim. Onyekuru, Feghouli ve Adem, FB'nin darmadağın defansını açık alanda yakalarsa bir anda farkı alabilir GS.
Burada da hocaya çok iş düşüyor.

Maçı izleyebileceğim bir link için dm bekliyorum.Yurtdışında gidip izleyebileceğim bir mekan olmadığı için adminlerden 5-10 dakka sonra editlemelerini rica ediyorum.

Seri oynarsa kaybederiz boyle maclar omer bayramla kazanilir

Muslera
Mariano ahmet marcao sarachi
Donk ömer
Feghouli akbaba onyekuru
Falcao (adem)

Muslera
Donk
Seri Ömer
Feghouli Adem Onyekuru

Adamların 2 önemli oyuncusu ve bir oyun anlayışı var. Kruse ve Muriqi'ye göre hücumun şekillendiği oyunu ceza sahasına yığmaya çalışan oyun anlayışı. Ya önde pres yapıp oyunu önde kuracaksın ya da Lemina'nın yerine Donk'u dahil edip orta alanı kapatacaksın. Muriqi ile Kruse'yi kilitleyip karambol oyunlarına karşı pozisyon vermemeye çalışacaksın. Yalnızca Seri ile Ömer'i orta sahaya koyup ideal bir oyun oynamak istemek çılgınca olur

Sevgili Halil Umut Meler,
Lütfen baskıya boyun eğme, her iki takım da neyi hakediyorsa onu çal.
Dakikaya, skora göre maç yönetme.
O terör yuvasında, ceza sahasına sinek sıçsa, bütün topçular sanki cinayet işlenmiş gibi itiraz ediyor, ortamı geriyorlar.
Mis gibi V.A.R da var, onu iyi kullan. Tertemiz bir hakemsin, lütfen geçen seneki Ali Palabıyık gibi olma.

2-1 falan fener goturur.

Kazanmamız imkansız

Geri
Üst Alt