Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 27.913
- 11.757
- 1.993
Son dakika direkten mirekten dönmesin bu sefer harbi ana bacı kayarım oturduğum siteyi yakarım bugün. Son dakika golüyle kazanırsak hayır diyemem ama orgazm oluruz hep beraber.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son dakika direkten mirekten dönmesin bu sefer harbi ana bacı kayarım oturduğum siteyi yakarım bugün. Son dakika golüyle kazanırsak hayır diyemem ama orgazm oluruz hep beraber.

Beraberlik icin cikarsak cok net yeniliriz. Fener it gibi saldiracak, galibeyete sartlandilar. Bizde buna karsilik vermeliyiz
Bu tarz kalafatca paylasimlardan sakinalim
En nefret ettiğim 2 gün. Biri doğum günüm aranıp doğum günümün kutlanması hediyeler verilmesi falan hiç hoşuma gitmez, ikincisi de kadıköy deplasman maçları. Yenememe geyiğinden ötürü değil acayip geriliyorum o gün iptal oluyor direkt, maçı bile izleyemiyorum sinir harbinden. 9 olsa da kurtulsak.
Ben de izleyip izlememe konusunda kararsızım. Yıllardır FB maçlarını içerde dışarda fark etmez, parça parça izlerim.aynen katılıyorum derbinin oldugu gün gecmiyor mac baslayınca hele 90 dk hic gecmiyor kac yasına geldim 1 tane bile rahat fener macı izledigimi hatırlamıyorum
işin garip tarafı stresten macıda izleyemiyorum mecbur buradan takip edecez
bu stresin nedeninide cözemedim yıllardırhocayamı takımamı kime güvenmiyoruz bilemedim