20200223_141117.jpg

Allahim sen bize kazanmayi nasip eyle.

😡

6222 olmasa çok güzel şeyler derdim ama, dilimi tutuyorum. İnşallah akşam maçta cevabımızı veririz.

En nefret ettiğim 2 gün. Biri doğum günüm aranıp doğum günümün kutlanması hediyeler verilmesi falan hiç hoşuma gitmez, ikincisi de kadıköy deplasman maçları. Yenememe geyiğinden ötürü değil acayip geriliyorum o gün iptal oluyor direkt, maçı bile izleyemiyorum sinir harbinden. 9 olsa da kurtulsak.

aynen katılıyorum derbinin oldugu gün gecmiyor mac baslayınca hele 90 dk hic gecmiyor kac yasına geldim 1 tane bile rahat fener macı izledigimi hatırlamıyorum
işin garip tarafı stresten macıda izleyemiyorum mecbur buradan takip edecez
bu stresin nedeninide cözemedim yıllardır :) hocayamı takımamı kime güvenmiyoruz bilemedim

aynen katılıyorum derbinin oldugu gün gecmiyor mac baslayınca hele 90 dk hic gecmiyor kac yasına geldim 1 tane bile rahat fener macı izledigimi hatırlamıyorum
işin garip tarafı stresten macıda izleyemiyorum mecbur buradan takip edecez
bu stresin nedeninide cözemedim yıllardır :) hocayamı takımamı kime güvenmiyoruz bilemedim
Ben de izleyip izlememe konusunda kararsızım. Yıllardır FB maçlarını içerde dışarda fark etmez, parça parça izlerim.
Bu sene olur da kazanırsak bu ana canlı tanıklık etmek için izleyeyim diyorum ama bir yandan da boşver, aç bi film izle zaman geçsin diyor...

Geri
Üst Alt