EQW6wVXWkAAnDga

EQW7fM3XkAMqIac
pazar akşamı ustalarım

kdk.webp

burayı 1 puan önde atlatmak çok güzel oldu arena belirleyici olacak şampiyonlukta

Geldik 29 yaşına. Eskiden şampiyon olalım da gerisi önemli değil diyordum. Ama bu sezon Kadıköy galibiyetini şampiyonluğa tercih ederim ama ihtimal yok. 1 puan iyidir.

Bu sene şampiyon olamayacaksınız ama Kadıköy galibiyeti göreceksiniz diye bir teklif sunsalar anında kabul ederdim.

Kadıköyde feneri yenersek kıyamet kopar Ali koçu ve Ersunu çiğ çiğ yerler. Ben bunu izlemek istiyorum.

Geçen sene beraberliği kurtardık diye zil takıp oynadılar birde, asıl rezillik buydu zaten.

Valla ben eski kadıköy maçlarına nazaran daha rahatım artık,

Adamlar sırf serimiz bozulmasın diye yenilmemek için üstümüze gelemiyor bile doğru düzgün orda.

Dikkat edin kadıköy den ziyade arenada daha iyi oynuyorlar bize karşı genelde son zamanlarda.

Adamlar bizden çok baskı hissediyorlar resmen.

Bizse oh allah bereket versin kadıköy deplasmanı 1 puan demekten maç bitsede gitsek havasındayız.

Ama bu defa beraberlik ikisininde işine gelmiyor bakalım nolcak :)

Bizde Feghouli de sinira gelmis bugunku kartla birlikte. Fb'de de Altay,Isla ve Muric sinirda.

Bu sene şampiyon olamayacaksınız ama Kadıköy galibiyeti göreceksiniz diye bir teklif sunsalar anında kabul ederdim.

Kadıköyde feneri yenersek kıyamet kopar Ali koçu ve Ersunu çiğ çiğ yerler. Ben bunu izlemek istiyorum.
Sampiyon olamayinca ersunu zaten yiyecekler ne gerek var 2 sampiyonluk ust uste gelince bizim taraftarin bi bolumunun kafa cidden gidiyor.

Herkesin gözden kaçırdığı birşey var.

Bjk - Ts maçı bizden önce.

Es kasa ts alırsa maçı hocamız kazanmak isteyen bir kadro sürecektir sahaya.

Bjk ve beraberlik halinde ise oyunu tutacak bir kadro.
Cok mantikli

Ama yapmasi gereken ya kazanacagiz ya da kazanacagiz anlayisiyla cikmak cunku icinde bulundugumuz durum bunu gerektiriyor

Yalnız hep kadroları biz kendi kadromuza göre kuruyoruz rakipte eksik çok hızlı oyuncuları yok ayrıca orta sahadaki eksiklerden dolayı kadro ve sistemleri değişecek bence ona göre de kadro kurulabilir bazen karşıya göre hamle de yapmak lazım.

Muhtemelen onların kadrosu bu olacak;
------------Altay------------
Isla--Falette--Serdar--Deniz
-------Jailson--Ozan--------
Dirar-------Kruse------Tolga
------------Vedat-----------

Eksikleri: Gustavo, Emre, Garry
Yedekten girebilecek oyuncuları: Ferdi, Hasan Ali, Mevlüt
Eksik olduğu tarafları: Hız, tempo ve bitiricilik
İyi oldukları tarafları: Baskı(Gustavo yokken ciddi şekilde etkilenebilirler)

Şunu biliyoruz Vedat'la beraber, Ozan, Jailson, Tolga tamamen baskı yaparak top kazanmaya çalışacaklar hele ki bizim defanstan topla çıkmaya çalışacağımızı illa ki biliyorlardır ama bizde gerçekten son dönemde Ömer, Onyekuru, Emre, Lemina, Saracchi toplu topsuz hızlı oynuyoruz geçiş oyunlarını iyi yapmaya başladık baskı yaparlarken arkada boşluklar bulabiliriz.

1. Seçenek
Rakibin baskısını düşünürsek topu rakibe bırakırsak Lemina yoksa Ahmet stoper Donk orta saha başlayabilir tamamen kapanıp topu rakibe bırakıp hızlı oyuncularla(Onyekuru, Ömer) merkezden oyunu yatay da genişleterek sağ ve sol çizgiden rakip kaleye gidebiliriz. Andone olsa tam ona uygun bir sistem olabilirdi.

2. Seçenek
Rakibin baskısından pasla çıkma ihtimalimiz o zaman Donk - Marcao yapıp önlerine Lemina yoksa Seri ve Ömer yapmak zorunda kalabiliriz o da hızlı ve hareketli merkez için defansif ve hava topu açısından zayıf kalacak rakipte de Vedat ve Kruse olduğunu düşünürsek Seri-Ömer hava toplarında dönen topları toplayamaz sonuç olarak da oyun gene 1. seçeneğe döner.

Bana kalırsa 1. Seçenek daha doğru olur çünkü Fener'in puan kaybettiği takımlara bakarsak hepsi kapanıp alan daraltan takımlar Vedat tek kalmasından dolayı kalabalık içinde kayboluyor bir de hızlı oyuncuları olmadığı için kanatlardan da çizgiye inemiyorlar çizgiye inseler de Isla, Dirar'ın geri dönüşleri çok yavaş arkalarında Onyekuru ve Feghouli olacak onlarda rakibin beklerini fazla çıkartmazlar.

Geri
Üst Alt