- 8 Temmuz 2015
- 35.766
- 70.589
- 3.783
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarih tekerrür edecek desene reis o zaman
Bu sefer farkli
Valla ben eski kadıköy maçlarına nazaran daha rahatım artık,
Adamlar sırf serimiz bozulmasın diye yenilmemek için üstümüze gelemiyor bile doğru düzgün orda.
Dikkat edin kadıköy den ziyade arenada daha iyi oynuyorlar bize karşı genelde son zamanlarda.
Adamlar bizden çok baskı hissediyorlar resmen.
Bizse oh allah bereket versin kadıköy deplasmanı 1 puan demekten maç bitsede gitsek havasındayız.
Ama bu defa beraberlik ikisininde işine gelmiyor bakalım nolcak![]()
Sampiyon olamayinca ersunu zaten yiyecekler ne gerek var 2 sampiyonluk ust uste gelince bizim taraftarin bi bolumunun kafa cidden gidiyor.Bu sene şampiyon olamayacaksınız ama Kadıköy galibiyeti göreceksiniz diye bir teklif sunsalar anında kabul ederdim.
Kadıköyde feneri yenersek kıyamet kopar Ali koçu ve Ersunu çiğ çiğ yerler. Ben bunu izlemek istiyorum.
Bizde Feghouli de sinira gelmis bugunku kartla birlikte. Fb'de de Altay,Isla ve Muric sinirda.
Cok mantikliHerkesin gözden kaçırdığı birşey var.
Bjk - Ts maçı bizden önce.
Es kasa ts alırsa maçı hocamız kazanmak isteyen bir kadro sürecektir sahaya.
Bjk ve beraberlik halinde ise oyunu tutacak bir kadro.
Yok yaw o kadar da degil. Nagatomo'nun bile akan oyunda attigi gol sayisi Belhanda'dan fazla. Belhanda Seri'den iyi olabilir belki.Feg bu sene leş,Belhanda'dan bile kötü olan tek topçumuz olabilir
bjk tsyi yense biz de fbynen pointleri bölüşsek yine iyi 1 tablo bunda da oluruzYenemezsek sampiyon olamayiz
maiconun direkten dönen serbest vurusu da vardı
maiconun direkten dönen serbest vurusu da vardı
o tolgadan önce beranda da kaçırmıstı aynı macta sonlara doğru