Herşey fatih terimde bitiyor dün akşam seneri oynatıp 45 dakikayı çöpe attı çıkarmadı hatasını kabul etmedi .Her hafta diyorum ki bu maclar kolay bize büyük maclarin 11 i lazim seri lemina olmaz donku oraya at Ahmet caligi dene defansta yada Ömer lemina yapsa nasıl olur hiçbirini denemedi kolayı seçti hep şimdi lemina da yok bahanesi hazır oldu bu kacta donk ömer yapacaksın saracci gelirse seriyi parcalar Fenerbahçe görün bir gol yeriz belhanda Selçuk girer

Herşey fatih terimde bitiyor dün akşam seneri oynatıp 45 dakikayı çöpe attı çıkarmadı hatasını kabul etmedi .Her hafta diyorum ki bu maclar kolay bize büyük maclarin 11 i lazim seri lemina olmaz donku oraya at Ahmet caligi dene defansta yada Ömer lemina yapsa nasıl olur hiçbirini denemedi kolayı seçti hep şimdi lemina da yok bahanesi hazır oldu bu kacta donk ömer yapacaksın saracci gelirse seriyi parcalar Fenerbahçe görün bir gol yeriz belhanda Selçuk girer
Lemina niye yok yahu ağzınızı hayra açın oynar haftaya görürsünüz

Adamlarin les bir sag beklero ve sol bek olmayan sol bekleri ve yine les bir ortasahalari olacak.
Sadece 2 tane adam gibi kanat oyuncusu olan her hangi bir takim bile bu les kadrolarini yerden yere vurur, vuruyor zaten Ankaragucu macinda ki sag ve sol aciklar hayata kusturdu koskoca fener defansini.
Fegh
Belhanda

Bu 2si asla oynamamali. Zaten iyi degiller ustune ustluk bir de cok cabuk sinirleniyolar.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir kanatta sikidika digerinde Onyekuru mutlaka en az 3 pozisyona gireriz kontra ataktan. Mumkunati yok o beklerle yakalayamazlar. Tabii kadikoyde hersey olabilir biz 3 net pozisyonu kacirirken tolganin normalde taca gidecek sutu vedatin kicina carpip gol olabilir mesela.

Lemina inşallah maça kadar düzelir. Saracchi iyileş artık be kardeşim senden performans beklediğimiz birkaç maçtan biri. Seri yerine Ömer oynasın. Forvette her ne kadar Adem'i kesmesine gönlüm razı olmasa da Falcao ile başlayalım.

Muslera
Mariano Donk Marcao Saracchi
Lemina Ömer
Feghouli Emre Onyekuru
Falcao

9 yabancılı ilk 11 ve Linnes, Seri, Sekidika yedeklerde eder 12 yabancı. Tribüne gönderilecek 2 yabancı da Belhanda ve Andone olur.

Lemina yetişmezse defansta Ahmet Çalık'ı oynatıp Donk'u Seri'nin yanına orta sahaya çekmeliyiz. Yoksa Seri & Ömer Bayram gibi 2 kısa orta sahayla Fenerbahçe deplasmanına çıkmak yanlış olur. Lemina'nın görevini şuanda takımda yapabilecek tek kişi Donk'tur. Fatih Terim oraya sakın ola Belhanda'yı düşünmez umarım.

musa maeragaya yapılan ırkçılık , adam çıkmak istiyor otavio zorla tutmaya çalışıyor görüntüleri izlerken bir tane çakacak sandım otavioya :) bu arada tam bizim ligin topçusu forvet-kanat-forvet arkası oynuyor tam bu olayların üzerine sezon sonu için teklif yapsak keşke

Beraberlikte sampiyonluk sansimiz devam eder. Kazanirsak kesin sampiyon oluruz kaybedersek de havlu atariz. Tabi bu dediklerimin bjk- ts mac sonucuna göre degisebilir

Kaybedersek bir cacik olmaz. Sikeciler de yarisa katilmis olur ama yine bir puan gerimizde olurlar. Besiktas kazanirsa onlarda yarisa katilmis olur. Beraberlik fenere havlu attirir. Galibiyet besiktas trabzon maçinin skoruna göre bizi sampiyonlukta bir adim öne tasir.

üzerimizde fazla baski oldugunu düsünmüyorum

Çok önemli maç ama kaybetsek bile yarışta olacağımızı ve son ana kadar ligde şansımız olacağını düşünüyorum.Telafisi olan bir haftaya denk gelmesi iyi oldu bu maçın.Son 2-3 hafta kala olsa kazanmak zorunda olsak çok daha sıkıntı olurdu.Zaten yıllardır yenemiyoruz onun için bir beklentim yok.Beraberliğe okeyim.Yenersek zaten havalara uçarız ve şampiyonluk için gerçekten çok büyük bi doping olur ama yenilirsek de yapacak bir şey yok. Umarım 0-0 gider ve 90da atarız çünkü 80de atsak 1-1 biter kesin :)

Kaybedersek bir cacik olmaz. Sikeciler de yarisa katilmis olur ama yine bir puan gerimizde olurlar. Besiktas kazanirsa onlarda yarisa katilmis olur. Beraberlik fenere havlu attirir. Galibiyet besiktas trabzon maçinin skoruna göre bizi sampiyonlukta bir adim öne tasir.

üzerimizde fazla baski oldugunu düsünmüyorum

şikecilerin işi zor 3 takımla kapışıyorlar bizle 4 başakla 5 hamsisporla 6 (9 da olabilir).. Bu kadar takım tökezleyecek de fener herkesi yenecek o treni kaçırdılar Alanya ve Ankara maçlarında

Geri
Üst Alt