- 10 Mart 2013
- 121.495
- 158.167
- 5.068
Golu kim attirmisti? Ayrica kaptirdigi topta faul yok muydu?Geçen sezon top kaptırıp golü yedirmişti zaten. Oynamaması hayırlı olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Golu kim attirmisti? Ayrica kaptirdigi topta faul yok muydu?Geçen sezon top kaptırıp golü yedirmişti zaten. Oynamaması hayırlı olur
Biz 1 gol atip ustune yatmaya calistikca fb'yi yenemeyiz. En azindan yenilmeyelim bari. fb'nin sampiyonluk sansi kalmasin.
Lemina niye yok yahu ağzınızı hayra açın oynar haftaya görürsünüzHerşey fatih terimde bitiyor dün akşam seneri oynatıp 45 dakikayı çöpe attı çıkarmadı hatasını kabul etmedi .Her hafta diyorum ki bu maclar kolay bize büyük maclarin 11 i lazim seri lemina olmaz donku oraya at Ahmet caligi dene defansta yada Ömer lemina yapsa nasıl olur hiçbirini denemedi kolayı seçti hep şimdi lemina da yok bahanesi hazır oldu bu kacta donk ömer yapacaksın saracci gelirse seriyi parcalar Fenerbahçe görün bir gol yeriz belhanda Selçuk girer
Beraberlikte sampiyonluk sansimiz devam eder. Kazanirsak kesin sampiyon oluruz kaybedersek de havlu atariz. Tabi bu dediklerimin bjk- ts mac sonucuna göre degisebilir
Beraberlikte sampiyonluk sansimiz devam eder. Kazanirsak kesin sampiyon oluruz kaybedersek de havlu atariz. Tabi bu dediklerimin bjk- ts mac sonucuna göre degisebilir
Kaybedersek bir cacik olmaz. Sikeciler de yarisa katilmis olur ama yine bir puan gerimizde olurlar. Besiktas kazanirsa onlarda yarisa katilmis olur. Beraberlik fenere havlu attirir. Galibiyet besiktas trabzon maçinin skoruna göre bizi sampiyonlukta bir adim öne tasir.
üzerimizde fazla baski oldugunu düsünmüyorum