Biz 1 gol atip ustune yatmaya calistikca fb'yi yenemeyiz. En azindan yenilmeyelim bari. fb'nin sampiyonluk sansi kalmasin.
Zaten kariköyde her öne gectigimizde attigimiz golü 5-10 dakikadan fazla koruyamiyoruz. 90 da atsak arti 6 dakika uzatma verilir 90+5 de yine bir sekilde golü yeriz ve berabere biter.

Kruse, gustavo ve vedat haricindeki tüm oyuncuları çöp. Gustavo cezalı vedat formsuz kruseyi kitledik mi neden olmasın ? Ama önce lemina şart, lemina oynamazsa da Ömer-Donk-Emre yapmamız lazım orta sahayı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

cüneyt daha dün trabzon sivas maçını yönetti, sanmıyorum haftaya bizim maçı da versinler.
fırat ve ali palabıyık olacaktır hakem.

Geçen yılı hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor. Rahat yeneceğimiz takımla korkaklığımız yüzünden berabere kaldık. Bu sene inşallah saldırarak oynarız.

Ajansspor‚ Burhan Karaçam görevi bıraktı yazmış. Tek işe yarayan yönetici gibi gözüküyordu bana. O da mali konularda tabi.
Başkan devam edecekse acilen futbolu bilen‚transfer yapmasını bilen‚ malum yapılarla mücadele edebilecek 3-4 yönetici bulması gerek.
Semih ile olacak işler değil.

@Keramettin TANRIVERDİ

Ajansspor‚ Burhan Karaçam görevi bıraktı yazmış. Tek işe yarayan yönetici gibi gözüküyordu bana. O da mali konularda tabi.
Başkan devam edecekse acilen futbolu bilen‚transfer yapmasını bilen‚ malum yapılarla mücadele edebilecek 3-4 yönetici bulması gerek.
Semih ile olacak işler değil.

@Keramettin TANRIVERDİ
ne anlatıyorsun hakan duz fatih terim le devam mı edelim

Ilginc bir maç:

Ya maç sonu sevinçten gelmis geçmiş bütün forum cezaları kaldirilip ortalik şenlik olacak, veyahut..

Forumun yarısı ceza alacak.

Beklemedeyiz

Dün de belirtmistim uzun zaman sonra ilk defa bir derbiyi izleyemeyecegim.

En son 2011/12 de ASY de Carsamba günü oynanan derbiyi izleyememistim o gün üniversite sinavim oldugu icin. Sinavdan cikar cikmaz bir köseye oturup Laptop'u acip skor kac kac diye bakmistim heyt be daha akilli telefonum da yoktu o dönem.

Umarim o günkü skoru görürüm bu Pazar yine.

Dün de belirtmistim uzun zaman sonra ilk defa bir derbiyi izleyemeyecegim.

En son 2011/12 de ASY de Carsamba günü oynanan derbiyi izleyememitim o gün üniversite sinavim oldugu icin. Sinavdan cikar cikmaz bir köseye oturup Laptop'u acip skor kac kac diye bakmistim heyt be daha akilli telefonum da yoktu o dönem.

Umarim o günkü skoru görürüm bu Pazar yine.
Kadıköy'deki maçları ben de izlemiyorum genelde, izlesem de maksimum 10-15 dakika izliyorum sinirleniyorum çarpıntı falan tutuyor muhtemelen yine forumdan takip ederim veya hiç takip etmem 7-9 arası dünya ile ilişiğimi kesip bir şeyler yaparım.

Geri
Üst Alt