Şanssızlık falan değil bu..Ligin ilk yarısi lemina kasımpaşa,fener,trabzon ve a.gucu maçlarını tamamlayamadı üstüne 4-5 lig maçı daha kaçırdı ve biz bu adama güvenip yola çıktık iyi kötü bir alternatif almaliydik..
Falcao,lemina,onyekuru,saracchi,mariano,feghouli gibi sakatlığa müsait ve hazir olmayan birçok oyuncumuz var..

Mesela mariano'nin her sezon en az iki defa adale çeker daha bir de o gidecek..

Yalı cocugu firatla Ali'nin beraber gelmesini istiyor

Bizimkiler konusacakmi bakalım mutlaka konuşmamız lazım yalı çocuğunun amacı ortamı germek

Bakmayacağım. 90 dakika anamıza bacımıza küfür edip bir de kazanırlar bende TV’ın ırzına geçerim. Hiç gerek yok.

Jacuzzi’de takılırım 2 saat.

Yusuf Günay oynar stoperde artık Donk’u da ön liberoya kaydırır hoca.

Sizin yapacağınız kadronun ben..

Suan seri nin pas hatalarini hazmedemiyorken yanina belhanda dusunemiyorum.Benim panik atagim var.kaldiramam yeminle kaldiramam

gözlerimi kapatınca ilk 10 dakika içinde bulduğu 2 golle iyice havaya giren fener'in taraftarıyla bütünleşerek oley oley tezahüratları eşliğinde paslaştığını görüyorum.

Seri - Belhanda çıkarsa ben de izlemem

Leminanın yokluğunda donku oraya kaydırıp marcao-ahmet riskini alacaz gibi görünüyor ya da üçlü savunma çıkacaz bu iki yoldan başkası pek mantıklı olmaz seri-ömer seri-belhanda falan çok güdük ve etkisiz kalırız orta sahada

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre-Onyekuru-Mariano iş yaparsa Muslera da formunda olursa kazanırız. Fener yüklenirse arkada bizim adamları tutmaları zor ben baya pozisyona gireceğimizi düşünüyorum. Ama Leminasız top kapabilir miyiz orası muamma.

Ortada Seri-Belhanda çıkarsa yazdıklarım hükümsüzdür not düşeyim.

Geri
Üst Alt