sikecilere karsi özelliklle orta alanda top kaybi yapmadan oynamak lazim. Her ne sekilde olursa olsun en önemli unsur ataklari bitirmeliyiz, korner olur, aut olur ofsayt olur mutlaka ataklari kaptirmadan bitirmek gerek. Cünkü seri her kaptirilan topta geriye zor dönen bi tip ve leminanin olmayisi ile daha tehlikeli olacak..
Hoca ankaragücü macini ozlediyse bunlarin biseyler kapmistir,, en az 2-3 kere hizli kontra ile kesin gol atariz bnlara

SM-G960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kafamda defalarca kadro kuruyorum ilk defa bu maça bu kadar bilendim. İki kadro oluşturdum ilki maça başlangıç, ikincisi bitiriş 11’i.
Başlarken: Muslera-Mario-Donk-Marcao-Saracchi-Belhanda-Seri-Ömer-Feghouli-Emre-Adem
Kapanış: Muslera-Mario-Donk-Marcao-Saracchi-Ömer-Seri-Onyekuru-Feghouli-Andone-Falcao

Garip ama bu sefer icimde hic korku yok hep fener macindan once icimde korku olur maci izlemek sonucunu ogrenmek dahi istemezdim ama bu sefer gercekten cok rahatim koyup gelecegiz skor 1-3

Kafamdaki bir ses diyor ki iki takım da 90 dakikayı 9 kişi bitirecek ve Galatasaray son dakika golüyle 3 puanla evine dönecek...

1-3
Standard erken gol yiyip 2. yari oyunu denkleyip 1-1 yapiyoruz sonra 70. dk süpriz gol ve g.tü tutusan fenere 85+ dklarda noktayi koyuyoruz

Günlerdir Lemina Haberleri bekliyoruz.

Son kes Falcao icin bekliyorduk ..

Kaldı 3.

a9.JPG

Geri
Üst Alt