Sevgili renktaslarim, gecen sene kume dusme mucadelesi veren les takima 1-0 one gectik 10 kisilerdi ve yine elimiz ayagimiza dolasti 10dk tutamadik oyunu, net soyluyorum kimse beklentiye girmesin. Beraberligi versinler mac oynanmasin 2 takim da dunden razi buna. Yenme ihtimalimiz bence her yil oldugundan cok daha dusuk. Cok rahatim ben , hic heyecanli degilim. Sene sonu sampiyonluk gelsin de koymusum kadikoye umrumda degil. Elbet birgun bozulacak seri zaten.varsin 20 yil daha sursun . Biz sampiyon oldukca aglasinlar bidi bidi

ERPbS18UEAEtJ7x.jpeg.webp

Fatih hocam antidotu bulmus diyebilirmiyiz

Benim şu çekincem de yok değil biz bunları yenersek stadı yakacaklar başkan hoca alayı gidecek sonra kafalarına dank etmesin doğru iş yapmaya falan başlarlar belki böyle uyuta uyuta işi götürüyoruz ne güzel

kesin sahada olacaklar muslera, mariano, donk, marcao, seri, feghouli, emre, adem, onyekuru gibi duruyor. sol beke linnes/saracchi gidecegine gore son bilet icin omer belhanda ahmet kapisacak herhalde cok farkli bir sey denemezsek.

Şöyle bir şey var gol atacaksak bu Saracchi&Onyekuru ve Emre Akbaba gibi adamlar sayesinde olacaktır. Tabi ki iç sahada olan Fenerbahçe maça baskıyla başlayacaktır eğer sakin kalıp ilk 20-30 dakika oyunu tutabilirsek her şey bizim istediğimiz gibi olacaktır

Gecen sene 10 kisi kalmis birde 1-0 one gectigimiz maci az daha kaybediyorduk top alperin ayagina dolasmasa. Metafizik seyler var. He kazansak ne olacak o da ayri bir konu. Sadece mental bir esigi gecmis olacagiz o kadar. Orada kazanip kazanmamanin sampiyonlukla bir alakasi olmadigini tarih acik ve net sekilde gosterdi bize.

Harbiden düsünün bi92.dk böyle bir posisyon tam 1e1 saaaaak isiklar kapandi. Kafayi yerim

Muslera
Mariano 1xxxx Marcao 2xxx
Seri 3XXXX
Feghouli EmreAK Onyekuru
4XXXX

1. Donk / Ahmet
2. Sarachhi / Omer
3. Belhanda / Donk / Omer / Taylan
4. Adem / Falcao / Andone

Boyle olur Lemina Olmaz ise

Nando
Mariano Donk Marcao Saracchi
Linnes
Emre Ömer
Fegh Falcao Onye

mi oynasak?

adamlarin sag tarafi fizik anlamda iyide acayip yavaslar. Bizim sol kanat böyle olmali

Nando
Mariano Donk Marcao Saracchi
Linnes
Emre Ömer
Fegh Falcao Onye

mi oynasak?

adamlarin sag tarafi fizik anlamda iyide acayip yavaslar. Bizim sol kanat böyle olmali
Seri ve Belhanda'ya rahmet okutur bu orta saha net, Ömer merkezde çok dengesiz Linnes zaten bitik. Seri kesin oynayacak o konuda bende tereddüt yok yanında Taylan,Donk yada Belhanda olur. Donk öne çekilip Ahmet'i arkada oynatmak çok olası bu olmazsa Taylan veya Belhanda Seri'nin yanında geride Donk olur. Forvette Adem kesin solda Ömer ve Onyekuru tercihi tamamen hocanın maç planına bağlı kazanmak için çıkacaksa Onyekuru oynar.

Seri ve Belhanda'ya rahmet okutur bu orta saha net, Ömer merkezde çok dengesiz Linnes zaten bitik. Seri kesin oynayacak o konuda bende tereddüt yok yanında Taylan,Donk yada Belhanda olur. Donk öne çekilip Ahmet'i arkada oynatmak çok olası bu olmazsa Taylan veya Belhanda Seri'nin yanında geride Donk olur. Forvette Adem kesin solda Ömer ve Onyekuru tercihi tamamen hocanın maç planına bağlı kazanmak için çıkacaksa Onyekuru oynar.
Ömeri su an kesmek olmaz+ kanat hizli olmali. Baska yerde bulamadim. Seri vs Kruse da pek görmek istemiyorum. Ahmet vs murici de
Belhanda zaten serronun teki 18de bile olmamali

Takıma gelen oyuncuların mevkisi konusunda bizde mi bir gariplik var önceki takımlarındaki hocalarında mı bir gariplik var anlamak istiyorum.

Şöyle ki Belhanda'yı ben hayatım boyunca merkez orta saha oynadığını görmedim. Favre 3 lü orta saha oynatırdı, Belhanda'yı Balotelli'ye yakın sol GF oynatırdı. 3'lü orta saha oynatmasına rağmen Belhanda'yı orta sahaya koymazdı.

Seri'nin yıldızının patladığı dönemde Seri'nin arkasında Koziello oynuyordu sürekli. Süpürücü görevinde. Cyprien atlet iki yönlü oyuncuydu. Seri oyun kurardı. Savunmadan toplar onla buluşur oyunu şekillendirirdi. Ama asla defansif bir rol üstlenmezdi.

Bu iki relax oyuncudan biri ön libero, biri merkez orta saha olarak görülüyor Türkiye'de. Fransa'da futbol daha sert oynanıyor sanırım. Bir açıklama bulamadım bu duruma ben.

Geri
Üst Alt